tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ruokaa & aurinkoa

Avattiin rantakausi Mian kanssa eilen, suuntana oli Hietsu. Vaikka täällä olikin tosi kuumaa, lähes tukalaa, niin meren rannalla olikin kummasti kylmempää. Meidän auringonotto (jos sitä nyt oli ylipäänsä tarkotus tapahtua)  jäikin siis vähän vähemmälle, mutta kivaa oli tästä huolimatta.
 Erittäin pitkällisen vaatteidenvalintaprosessin jälkeen päädyin noihin. Ei nyt mikään supermahtava yhdistelmä... Takki jäi hetken pohdinnan jälkeen kotiin, tilalle otin sellasen biker-mallisen liiviasian. (viehättävän paskainen peili muuten, krhm.)

 Tää kohta on vaan jotain niin masentavaa... Reippaina käveltiin Rauttikselta asti, ja käveltiin itseasiassa vielä "vähän" ylimääräistäkin, kun muka oikaistiin jostain. Mut ei se mitään, hyvää seuraa ja mahtava sää. c:
 Ylemmät kengät on Mian, alemmat mun... Oon kyllä jo pitkään metsästäny jotain vastaavia, koska noi alkaa jo toden teolla lahota käsiin. Enkä mä oikeestaan tykkää tosta kuosista kovinkaan paljon. Ne on vaan helpot ja tosi mukavat.Tänään otettiin Isabellan kanssa aurinkoa, vähän paremmalla menestyksellä. Ja tehtiin ihan superhyvää pastajuttua.

Kun tulin kotiin, innostuin vielä leipomaankin pitkästä aikaa. Oon tehnyt tätä varmaan kymmeniä kertoja, ja vieläkin maistuu tosi hyvältä. Alunperin napattu tää ohje jostain Valion kalenterista, omenapiirakkana mainostettu. Mä en itse tykkää uunissa käyneistä omenoista, niin oon aina tehnyt tän mustikoista.
 Rahkan voi korvata kermaviilillä, maustamattomalla jogurtilla tai piimällä. Jos käyttää mustikoita, niin joku n. 5dl on aika hyvä määrä. Päälle kannattaa ripotella vielä vähän sokeria, jossei niissä jo valmiiks ole. Paitsoaika on mitä todennäköisimmin liian lyhyt, tänään paitsoin melkein 30 min.

 Tossa on aika lailla sopivan kokoinen vuoka, tulee kyllä melko paksu siitä pohjasta. Ja vaikka ohjeessa lukee, että kaada taikina vuokaan, sen kaapimiseen saa kyllä käyttää voimaa. :D

 Pepsi Maxia ja Päärynämehukatti-jääpaloja.<3

Tältä näyttää ennen uuniinmenoa, en jaksanut kuvata valmiina. Maistuu parhaalta kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.


EDIT// Piti laittaa vähän kesäistä musaa. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti