sunnuntai 15. toukokuuta 2011

My head (hair) is messin'

(Oon ilmeisesti tooosi huono alottamaan postauksia, tseh..)

Mutta voisimpa alottaa mun ja Mian kirppiseikkailulla. Eli tarkotuksena oli mennä Valtteriin kalastelemaan jotain siistiä ja kun me lopulta sinne päästiin, jouduttiin kovasti pettymään, ei se ollutkaan enää auki, vaan pelkästään lauantaisin ja sunnuntaisin. (vinkvink, sivujen päivittäminen ON toki sallittavaa) No, eksyttiin sitten keskustaan ja tehtiin molemmat vähän ostoksia.

Olin perjantaina liikkeellä tämän näköisenä, päässä pidennykset ekaa kertaa julkisesti. :D Tuntu, että ne tarttuu koko ajan joka paikkaan ja että ne näkyy ja ties mitä.. Ja pitää varmaan ens kerralla (huomenna) letittää noi taaimmat alimmat omat hiukset, kun ne _NÄKYI_ melkein koko ajan, vaikka miten siirtelin klipsejä. Ekassa kuvassa vähän pilkottaa, mutta niitä pahimpia en edes kehdannut julkasta..

 (mahtava rajaus, mutta toinen puoli mun tukasta oli aika hirveä tässä vaiheessa iltaa) Ja taas on kyllä shortsit tuolla alla, mutta tarkotuskin oli, ettei ne oikeestaan näkyis.
 Tämmösiä juttuja sitten ostin:
toppi & sukkikset molemmat OnlyTällä kertaa kameranvarressa oli Mia, ihanaa kun joku kerrankin otti musta kuvia. (en vaan oikeen missään niistä näyttänyt kauheen hyvältä) Myös nää loput on Mian kuvaamia, iso kiitos.<3 (klikkailkaa toki isommiksi, laatu kärsii mukavasti..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti