sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tylsä elämäni part 76986

 Nää räpsin kotona eilen ennen kun lähdettiin kohti kapea äidin kanssa.

Ette usko, miten paljon toivon, että ois jo vuoden 2013 maalis-huhtikuu. Kirjotukset ois ohi ja sais ehkä omaakin elämää vähän aloteltua, eli pääsisi muuttamaan pois kotoa. Ei ois aivan pakko kelata koulussa käyntiä (mutta töiden hankkimista sitäkin enemmän, köh köh...), eikä istua puolta elämää bussissa. Vaikken tavallaan ole edes hirveästi kelannut, miten paljon aikaa ja energiaa menee tämmöseen matkalaukkuelämään, niin pakko se vaan on myöntää, että ois todella paljon helpompi punkata vaan yhdessä paikassa. Että ihan virallisesti ei olis pakko säilyttää suurinta osaa omaisuudesta siinä talossa, jossa viettää aikaa vähiten. Mun huone porukoilla on jo pidemmän aikaa ollut semmonen tukikohta, joka lähinnä nielee kaikki mun kirjat, vaatteet, laskimen, penaalin, lompakon, kengät, kaiken. En edes nuku siellä, vaikka oisinkin öitä kotona.

Teitä on muuten kadonnut, should I be worried?

2 kommenttia:

  1. mrrrrr... söppänä olet <3 millos nyt sitten oikeesti nähdään?? meille on tossa ens viikolla tulossa joku espanjalainen että ehkä ei sillon..? tukan pitäisi saapua huomenna eli sulle saattas olla mun tukan leikkuun lisäksi mun värjääminen. ok?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. värjääminen on erittäin ok, tää viikko + viikonlopu vaikuttaa aika täysiltä ainakin näillä näkymin, eli menee sit varmaankin parin viikon päähän? kantsii muuten varmaan valita tummemman punanen sävy pidennyksille jos löytyy, niin tulee ehkä parempi!

      Poista