keskiviikko 12. syyskuuta 2012

SURPRISE SURPRISE

 Uudet housut ja paita, molemmat Ginasta. happy me! (stnan paska idioottihomolesbohetero kuva!!!!!)

 Eiku mitä.

Kengät kirppikseltä, näytti siltä, että näitä oli pidetty ehkä kerran. Hintaa huimat 4e.

Kukaan ei kauheesti kommentoinut mun naamaa peittävään karvoitukseen (ei, en nyt puhu viiksistä) liittyvää kriisiäni ja lauantaiaamuna tuli tukkanaamalaamavitutus. Sakset oli edellisen illan vaatteiden modailun jäljiltä esillä, joten eikun saksimaan. Pari päivää meni kriiseillessä, että olinpas nyt ihan helvetin tyhmä, mutta on se vaan taas meikäläisen kaveri. Tosin en oo vielä keksinyt, miten se näyttäis kivalta muutenkin kun nutturan kanssa. But I'm gonna give it a try.

Sorgen, kuvat on yksitoikkoisia, geneerisiä peilikuvia ja naamakuvatkin paskasti ite otettuja. Hilla karkas just kun meikä tuli kotiin. No can do.

Oh noes, Lassesta tulee blondi, kunhan saadaan hiustenleikkuukone takasin. Ja mua hirvittää, kun tiedän, että niitä värejä jää yli. Ehkä ihan näääääääääääin vähän kuumottelis kehitellä niistä jotain kiwaaa, mutta ehkä ei. Ei. 
...Eikö?

8 kommenttia:

 1. ihan suuuuperkivat noi pöksyt ja kengätki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, kiiitosta! onko teikä ens viikonloppuna pusuloitumassa?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. öämmmm, sain sen kasiluokalla (eli 4v. sitten) lahjaks, mut jossen vallan väärin muista niin Nahka-Albertista. (:DDDDDDDD)

   Poista
 3. haluisitko laittaa tagit tänne sun blogiin? olisin halunnu ettiä sen meikkitutorin mut luovutin heti ku en jaksa selata kaikkia läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon harkinnu aika monesti, mutta kun en heti aluksi tajunnut tehdä sitä, niin olin vähän, että äh. mutta kun löydän jonkun täysin vapaan iltapäivän ja sitä puuttuvaa ahkeruutta, niin voisin sen kyllä tehdäkin! kiitos kritiikistä! (:

   +meikkitutoja löytyy kaksin kappalein:
   http://rockinthenite.blogspot.fi/2012/05/naiset-on-kuin-noitii.html
   http://rockinthenite.blogspot.fi/2011/11/sotamaalailua.html

   Poista
 4. leikkaathan taas kohta munki otsiksen taas otsismittaan... se on kovin pitkä :D ja voisit värjäilläkki sitä taas :P my personal hairdresser... ELI MILLON ME NÄHÄÄN?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööööööö, mun kirjotusten jälkeen? nyt vaan luen ja luen ja luen niin paljon, ettei silmät ees kohdistu mihinkään enää. :D joo, kampaajasi on kyllä myöskin silloin käytettävissä, ja sitten voitais vähän parteeeh myös?

   Poista