tiistai 2. lokakuuta 2012

Tuplamakkara

Vilperi karkuteillä, taas...Jänö 1., Jänö 2. Propellit ilmassa.

Leikin pitkästä aikaa ihan jopa jalustan kanssa, olenpas reipas. Mun ei suinkaan ois pitänyt käyttää sitä aikaa bilsan tehtävien tekemiseen. Toisaalta, fuck it, oon jo kirjottanu sen. Ja ainakin opettajan arvostelun mukaan ihan siedettävästikin jopa.

Camwhorailun lisäksi ollaan tänään värjätty Nooran pidennykset ja juurikasvu, huomenna projekti jatkuu. Ja sanoi Noora siihen mitä hyvänsä, minä otan siitä huomenna kuvan. Todistuaineistoa mun ah-niin-mahtavista kampaajantaidoistani taas, not.

Mulla oli tänään hirvee kriisi otsatukan kanssa ja näytin välillä jo ihan autenttisesti sceneltä, kun koitin tunkea pidennyksiä ton tyhmän sojottavan naamakarvan jatkeeksi, että oisin saanut sen pois näkyvistä. Mun piti laittaa joku huumoriotos tännekin, mutta näytin lähinnä pieneltä (tai vähän isommalta) possulta niissä kaikissa, joten jätin välistä.

Alkaa muuten pikkuhiljaa taas ressata tää koulunkäynti, vaikka luulin, ettei kirjotusten jälkeen ihan heti tarttis... Mulla on tällä hetkellä uusinnassa kemia (jota en oo vielä tehnyt kertaakaan, priorisoin bilsan lukemista) ja fysiikka, koska oli eilen kokeessa paha olo ja arvosana-ahdistus, enkä pystynyt tekemään sitä loppuun. Tänään oli matikan, tarkemmin lukuteorian koe, joka on mulle yhtäkuin hepreaa. Saa siis nähdä kuinka mun käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti