maanantai 13. tammikuuta 2014

Day 5, Vientiane, Laos

Tänään kierreltiin Lassen toiveesta Vientianen turistinähtävyyksiä, Pha That Luang (Laosin kansallissymboli, tuo kuvissakin näkyvä iso kultainen temppeli, rakennettu vuonna 1566), Wat Sisaket (Vientianen ainoa pommituksilta säästynyt buddhalaistemppeli) ja Patuxai (ranskalaisten vastaisen vapaustaistelun monumentti, Laosilainen versio Riemukaaresta).

Oli ihan järkyttävän kuuma ja tultiin iltapäivästä hostellille tarkoituksena hörpätä ehkä vähän vettä ja lepuuttaa jalkoja hetki, mutta oltiin kumpikin ihan rättipoikki (taitaa jetlag ja siitä johtuvat univelat edelleen painaa hieman), joten löydettiin itsemme parin tunnin iltapäiväunilta hostellin erittäin epämukavasta sängystä. Metsästettiin jotain pientä ruuan tapaista ja juotavaa ja tultiin hostellille hengaamaan muiden ihmisten kanssa, keskusteltiin mm. Suomen vankiloista ja USA:n yliopistojärjestelmästä.

Nyt koitetaan pakkailla (tai Lasse koittaa) tavarat järkevästi, ettei tarvi kantaa sataa eri kassia ja reppua, koska huomenna aamulla on ysiltä lähtö Vang Viengiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti