torstai 25. lokakuuta 2012

What have I become, my sweetest friend?


 Käärittiin Riinan kanssa Annille tupakkaa, koska hypäri. Boring, much? Ei ne nyt ihan niiiiiin rumia oo, kun oletin.
Oon väsynyt, vaihteeksi. Kuuntelen Johnny Cashia ja haluaisin tehdä ei-mitään. En tiedä mistä kirjottaisin. Onneksi saan tähän laiskaan olemukseen jotain liikettä, kun heppailu kutsuu pian.

Oonko ainoa, vai onko joku muukin sitä mieltä, että mun postaukset on nykyään tylsiä ja ykstoikkoisia? I mean, geneerisesti samanlaisia naamakuvia peilin kautta, jotain makroilushittiä, eikä oikeestaan koskaan mitään asiaa. Jos joku yhtyy tähän mielipiteeseen, niin mitä muuta kaipailisitte? Toki saa senkin kertoa, jos tää on hyvä näinkin.

5 kommenttia:

 1. ihanat noi shortsit ,__, mist noi on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos! c: ostin kirpparilta farkut ja pienensin niitä +leikkelin. (jos aikaa ja osaamista riittää, niin ne voi olla aika paljon liian isotkin ja silti tulee ihan jees lopputulos. noi housut: 31", meikän ahteri: 26")

   Poista
 2. Voisit Salla kirjoittaa arvosteluja ja pitää barometria jälkiruoaksi nauttimistasi suklaapatukoista. Ruokablogit are in this year.

  VastaaPoista
 3. Anon: loistavia kehitysehdotuksia, sääli vain, että ainoastaan puolella niistä olisi jotain vaikutusta sisältöön. en nimittäin juurikaan nauti suklaapatukoita, edes jälkiruuaksi. vai näytänkö kenties siltä? :D jo sen sijaan raportoisin tänne kaikki tyhjentämäni sipsipussit.... hmm, siinä voisi olla mieltä!

  VastaaPoista
 4. Aivan... siinä tapauksessa olisikin vain yksi nimike barometrin palkintokorokkeella. Ja ei, et todellakaan näytä...

  VastaaPoista