keskiviikko 24. lokakuuta 2012

And I don't feel sorry, at allTammenlehtiä all around and everywhere. Hillalla oli kavereineen kiire jonnekin, niin en saanut itestäni taaskaan mitään oikeesti älykästä kuvaa, vaikka paistoi hetken aurinkokin... Päällä on koulupaniikki, kiitos rehtorin pitämän abi-infon. Ja halajamani opiskelupaikan pääsykriteerien ja sisään otettavien määrän etc... Pääsykokeisiin menneistä pääsee sisään semmoset 10-15 pinnaa, umh.

Ulkona on kovinkovinkovin kylmä jo, tahtoisin pitää koko ajan sitä Hillalta saamaani villapaitaa. Koska oon jotenkin mystisesti kadottanut kaikki mun paksummat neuleet. Maa on niellyt ne. Tai ehkä ennemminkin mun sänky.

Ollaan muuten Hillan kanssa vähän elvytelty meidän Tumblria tässä, joten jos kinostaa: prettygirlsandfastcars. Meillä on tulossa vaalikonetalkoot vähän isommalla porukalla tänään, en millääään jaksais lähteä. Varsinkin kun tein niitä jo itekseni eilen. Toivottavasti Antilla on ruokaa. Ja oi kyllä, ajattelin olla vastuullinen aikuinen ja äänestää kunnallisvaaleissa.

1 kommentti: