tiistai 16. lokakuuta 2012

Lovers eyes


 Rakas veljeni Tuomas täytti vuosia, 21 jo täynnä. Syötiin hyvin. Uutta lasia tuli kehiin viikonloppuna. Hän on Canonin 50 mm, f/1.8, aika samanlainen kuin se, joka mulla oli Anssilta lainassa joskus talvella. Onhan tää kevyemmän ja hepposemman tuntunen, mutta toisaalta maksoikin 300e vähemmän. Vielä en oo päässyt oikein kunnolla testailemaan tätä, tulee mageeta jälkeä varsinkin kun ihmisiä kuvailee. Sisätiloissa tossa on tietty puutteensa, vaikka valosta ei tule pulaa. Kun se on kiinteä, niin pienessä tilassa tulee helposti seinät vastaan. Mutta tyksin.

Meikäläisen vaihteeksi pipopäiset peiliotokset nyt ei anna kauheen hyvää kuvaa objektiivin toiminnasta, mutta sillä kittipaskalla ei ois tossa valossa saanut muuta kun toosi rakeisia ja tummia kuvia.

Syysloma tulee, kokonaiset kaksi päivää. Meidän koulun vuorotteluperiaate in my ass, viime vuonnakin oli samalla tavalla. Oli uusinnat, tein fysiikan ja kemian. Fysiikan suhteen olen luottavainen, kemia saattoi jäädä pikkusen liian vähälle huomiolle.

Isabella is in town, toivottavasti Miko paranee pian niin saatais nähtyä. Iksu.

1 kommentti:

  1. salla... tarviin sua nyt tällä viikolla kuvattavaks! tod. näk. alasti selänpuolelta istualteen (ainakin).

    VastaaPoista