keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Se puhki palanut ja särkynyt sydän

 Olin Alastarolla viikonloppuna, sieltä ihkut maisemakuvat. Eilen käytiin Lassen kanssa ottamassa vähän rautaa naamaan molemmille ja istuksittiin sen jälkeen iltaa Liisan kanssa Kauppatorilla. Oli suhteellisen kylmä. Tänään vietettiin tyttöjeniltaa Nooramurun kanssa, värjättiin ja leikattiin sen tukka ja nautittiin nautintoaineita ja nautittavaa seuraa. Sääli, että aika ja alkoholi loppuivat kesken.

Oon nyt selvinnyt lukion kakkosvuodesta, ainakin melkein hengissä. Enkä vois olla onnellisempi siitä, että koulu loppuu. Nyt vaan toivon enemmän kun koskaan, että mun äikän itsenäinen meni läpi ja että voin hyvillä mielin lähteä kesäloman (eli armottoman seitsemän viikon duuniputken) viettoon. Mutta oon kyllä superiloinen myös siitä, että mulla on töitä. Koheneepa ainakin rahatilanne taas hetkeksi!

Enää mun tarvii siis selvitä ylihuomenna ajoissa kouluun ja _juontaa_ meidän koulun YO-juhlat kunnialla, arvatkaa kahdesti jännittääkö?

Nii ja ei oo sydänsuruja, Lasse on edelleenkin maailman ihkuin. Meikä on vaan ihan puhki.

4 kommenttia:

 1. kiva toi "nenänkaivamiskuva" :D
  Oot kyllä napannu hyvän saaliin! so happy for you<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikein söpö kuva, jossa käyttäydytte molemmat ihan superkauniisti. :D

   ja niin kyllä oonkin, oon aika semisuperylpeä ja tyytyväinen itseeni,vaikken edes metsästänyt sen kummemmin! :D kiitos!<3

   Poista