sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Melkein keltainen toukokuu

Alkuun supersiisti ja mystinen kuva Helsingin kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa vierailimme Riinan kanssa biologian kurssitöiden puitteissa. Pitäis joskus käydä paremmallakin ajalla, oli ihan jännääää.

Mutta sitten... Olipa kerran aivan tavallinen perjantai-ilta Helsingin Kalliossa. Hiustenleikkuukone surisi ja sen hiljennyttyä Lasse vilkaisi kauhistuneena peiliin. Ei kumminkaan alkanut kirkumaan ja alkujärkytyksen hälvettyä alettiin suunnitella reissua S-marketiin tarkoituksenamme ostaa tummanruskea ja blondi hiusväri juurikasvua ja raitoja varten. Toisin kuitenkin kävi...

Tässä siis lähtötilanne, toi lyhyt osa on siis oikeesti Lassen omaa väriä, sellasta semi oranssia.

Olihan sekin ihan hauska, mutta mä olin ihan onnellinen kun Lasse suostui jatkamaan tätä prosessia vielä. Tässä kohtaa kuva valehtelee aika reilusti, se tukka oli siis aivan KELTAINEN!!!! sellasilla ruskean oransseilla länteillä.

Koitin suojella ympäristöä kun toi häseilijä ei osaa pysyä paikallaan

Nyt pääsi käymään näin. Tapahtui siis ihan täysin spontaanisti, kun ihan vaan vitsillä ehdotin että miten ois toi punanen.... Mutta me ollaan molemmat sitä mieltä, että se on ihan sairaaaaan siisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti