maanantai 7. toukokuuta 2012

Hei nainen mä oon sulle liian ruma

 Perjantaina jouduin jälleen katselemaan jääkiekkoa. Selvisin hengissä. Kuuntelimme myös sangen mieletöntä musiikkia, siitä otsikko. Kattokaa toi lopussa oleva video niin ehkä ymmärrätte. Tänään olin pitkästä aikaa iltapäivän ihan vaan keskenäni himassa, tein jotain niinkin kehittävää kuin kuvasin ja postailin ja mussutin suklaata. Ja nyt mua vituttaa kun blogger taas vastustaa eikä halua lisätä mun lempikuvaa näistä.


10 kommenttia:

 1. Heis! :D Haluutko joskus tehä jonku tutorial postauksen tost silmämeikistä mikä sullon näis kuvis? Iha älyttömän hyvä meikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :3 voisin jopa intoutua tekemään joku kerta, kun vaan löytyy aikaa! katotaan vaan kuinka käy kun yritän väsäillä samanlaista uudestaan, oli vähän hetken mielijohde... :D

   Poista
  2. Haha :D No kiva kuitenki jos viittit joskus viel yrittäää.:)

   Poista
 2. onks sun poikakaveri ton otsikon heittäny :d

  VastaaPoista
 3. onks sun poikakaveri ton otsikon heittäny :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuuntelehan tuo biisi niin ymmärrät, se on itseasiassa meitsin poikakaverin veljen sanoittama kipale. meillä on kaikin puolin tasapainoinen ja -puolinen parisuhde, vaikka onhan se vähän vanha äijä (not). :D

   Poista
  2. no oothan sä 5/5, ku se on ehkä 2/5 pintapuolin

   Poista
  3. no onneks se on mulle 5/5 ihan kaikin puolin, myöskin pintapuolisesti, yhtään parempaa tai "paremmannäköstä" adonista en itelleni vois ees toivoa. sorry.

   Poista
  4. no jos sul on noin alhaset standardit niin sithän mullaki ois mahkui ":D"

   Poista
  5. valitettavasti sellasilla tyypeillä kun minä on aika todella monta muutakin standardia kun ulkonäkö, päätellen sun ah-niin-kypsästä vittuilusta oot jossain kilometrien päässä mun riman alapuolella. joten lakkaappas luulemasta itestäs liikoja.

   "why don't you try and eat your makeup, maybe it would make you pretty from the inside."

   Poista