tiistai 31. tammikuuta 2012

Why is the Rum gone?!?!


Vietettiin Nooran kanssa viikonloppu Pusulassa. Juoruttiin, juotiin, otettiin yhteensä joku 1700 kuvaa (mun veli kovasti väitti ettei meillä ole itsekritiikkiä, mutta sen nyt ehkä voi päätellä jo tän postauksen pituudestakin), valvotettiin talon muita asukkaita, tanssittiin, riehuttiin muuten vaan.....  Had so fucking good time ja nyt ahdistaa kun pitää palata koulukirjojen äärelle.

Mulla oli ikävä Nooraa ja Nooralla oli ikävä, ei suinkaan mua vaan mun Malibua. :D Nyt sitten viimeistään suosittelen käntämään sen huumiorintajun on -asentoon.

 Maailma tais vähän alkaa pyöriä Nooran ympärillä.
 Tits or GTFO.


 Noora herättää mussa aina tämmösen ihme pornoilupuolen, have u guys noticed?Tässä kuvassa on kyllä kaikki kohdallaan, sanonpahan vaan.

UFOs are taking the ground!


Ja otsikko viittaa tietysti tähän. Meidän kolme- ja puolituntiseen soittolistaan pääsee tästä , mikään mikä alkaa Güntherista ei voi olla kun ihan täyttä paskaa tai todella hauskaa. Meidän kohdalla se tarkoitti jälkimmäistä.

Ja vielä kerran, että kaikki nyt varmasti meette kattomaan mun megakuumiksen tissieläimeni Nooran blogia, sinne pääsee TÄSTÄ

Picheavy, much... Nii ja hei 50! ♥ KIITOS.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. oltaiskin... sad to say, että nooralla on poikaystävä. :<

   Poista
 2. Vastaukset
  1. YEAH MINE TOO. :< noeikä, ollaan liian hyviä ystäviä moiseen. (:

   Poista
 3. oon nii hidas tekee tätä postausta ettei mtn rajaa... ehkä huomenna saan sen kasaan :D hiton miljoona kuvaa ja valinnan vaikeus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on vielä kolmas tulossa, en vaan saa aikaseks.... ilmeilykuvat ja silleen. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. pitäisköhän niistä tehä ihan oma postauksensa? :DDD

   Poista
 5. http://imgur.com/a/bwWML#MVj6b7x
  sanoisin et hot

  VastaaPoista