maanantai 16. tammikuuta 2012

Inkkaribileet

Minä, Riina ja bileiden pääosassa ollut Ben & Jerry's juhlistettiin mun synttäreitä inkkariteemalla perjantaina. Oli niiiin rentouttavaa vaan nauraa niin paljon, jutella ja syödä. Kiitos muru. ♥ Arvostan aika paljon tota mun jalustan asettelutaitoa, kaikki kuvat ihan totaalisen vinoja. :D

Lauantaina meillä oli mun kummi perheineen, sekä isä ja sen vaimo syömässä, kakkukuva on siltä päivältä. Illalla lähdin sitten Janin mukaan elämäni ensimmäisiin reiveihin ja jumalauta että oli nastaa. Mieletön hinku päästä uudestaan. Mulla ei (vielä) oo kuvia ko. illalta, enkä tiedä kuinka julkaisukelpoisia ne on sitten kun niitä saan, heh.

Selvisin kotiin vasta aamuyhdeksältä ja olin lupautunut Anssin valokuvattavaksi. Eikun tunniksi nukkumaan, sammuta herätyskello, jatka unia ja herää lopulta tunti myöhässä tehdäksesi laittautumisen uusi nopeusennätys ja juokse bussiin siitä mielettömän hienosta olotilasta huolimatta. Kaiken tämän jälkeen oli kyllä tosi mukava sunnuntaipäivä, hauskoja tyyppejä nuo Anssi ja Lasse. Sain vielä lainaan objektiivinkin, viimeinen kuva räpsäisty ensimmäisen testin merkeissä sillä. Me likes.

Sain myös just ne sunnuntaina otetut kuvat, tuli hienoja kaikesta kooman määrästä huolimatta. Laittelen ne tänne kun kerkeen.

6 kommenttia:

 1. Voi ihana, kun me ollaan niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. Riina: niin ollaan, ihan meganättejä!

  VastaaPoista
 3. Hieno kakku! Ootko itte tehny? Z ;)

  VastaaPoista
 4. Z: väitin kummitädillekki kivenkovaan, että en, mut osittain joo. (:

  VastaaPoista
 5. Nomut kyll sun kädenjäljestä tulee sit mainiota jälkee :) Voit olla tulevaisuudessa mun apukokki! :3 T, Z

  VastaaPoista
 6. Z: ei, kyllä mä oon se kodinhengetär ja keittiöhirmu ihan ite, en rupee muiden komennettavaks. (((((:

  VastaaPoista