tiistai 1. lokakuuta 2013

Lopeta selittäminen, lopeta selittäminen, lopeta selittäminen

Oon ollut tänään oikein esimerkillinen kotirouva, tiskannut, leiponut pullaa ja laittanut ruokaakin. Damn I'm perfect. Duunissa istuin 4,5 tuntia laitellen papereita kirjekuoriin, koska mun kone sekos eikä sitä saatu heti kuntoon. Katotaan jos huomenna.

Käytiin Hillan kanssa shoppailemassa, ostin kaksi hametta, joista toinen kuvissa. Se ei edes ole metriä liian pitkä.

Hämmentävää. Mulla ei ole mitään hajua, missä oon ensi keväänä tai kesänä, tuunko pääsemään kouluun, onko mulla töitä tai yhtään mitään, ja kaikesta epävarmuudesta huolimatta oon jopa suhteellisen onnellinen. Mun elämässä ei oo tällä hetkellä meneillään mitään ihmeellistä, mutta life's good. Jee.

Paitsi että tukkakriisi. Ihan vähän tekis mieli leikata otsis takaisin (tää on näköjään muodostumassa jokasyksyiseksi perinteeksi jo), mutta kun tiedän, että menee kuukausi, ja alan taas vihata sitä. Haluaisin myös kokeilla sävyttää tätä jollain harmaan tapaisella, mutten tiedä miten ja että uskallanko edes. Ja pituuden suhteen mikään ei riitä, ainakin kymmenen senttiä sais vielä tulla lisää, vaikkakin nää alkaa olla jo ihan jatkuvasti tiellä ja tarttumassa kaikkeen ovenkahvoista ja laukunhihnoista lähtien.

 Ainiin, Pariisin Kevään uusi levy on aivan pirun lähellä täydellistä. 


3 kommenttia:

  1. miten sun työ? kui et tiiä onks sitä ens keväänä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän toimeksianto loppuu maaliskuussa ja luultavasti saadaan kaikki kenkää viimeistään sillon. :D

      Poista