maanantai 28. lokakuuta 2013

Äiti Teresan ja Hitlerin väliin meidät haudataan

Meen tänään vasta neljään töihin ja Lasse ehti kotiin ennen kun lähdin. Siispä päivän asu, olkaa hyvä. Off to the road to Babylon, eli eikun töihin.

2 kommenttia:

 1. miun on täytynyt tulla jo kauan sanomaan siulle et arvostan siuta ihan hirveesti ja oot miun suuri ihailun kohde<3 niinku for real. miulla on ihan kamalat kriisit kroppani takia kaikkien tikkujalkaisten kaverien keskellä. sie oot jotenkin niin itsevarma, kaunis ja mukavanolonen tyyppi, oon jotenkin saanut siusta voimaa :-D miulla on siis kai sit vähän samantyylinen kroppa kun siulla, muttei se tietty näytä noin tyylikkäältä ja hienolta "miulla" kun oon niin saatanan epävarma itteni kanssa. mut jotenkin siun kuvien kattelu on opettanu miulle, et vaikka ei oiskaan semmoset bambijalat (niinku oikeesti miun joka vitun ikisellä kaverilla), voi käyttää farkkushortseja ja leggareita eikä näytä yhtään pahalle, päinvastoin, ihan hemmetin upeelle! mie oon käyttäny varmaan vuoden pääasiassa pelkkiä hameita koska omat jalat ja niitten "näyttäminen" on niin kauheen tabu juttu. inhottaa. pitäis vaan olla ylpee siitä mitä on, niinku esimerkiks sie, eikä vaan verrata muihin. oon sortunut siihen enkä oikeen pääse tästä kierteestä irti.

  mut ihan totta, sie oot blogillas antanu miulle ihan käsittämättömiä voimia ja jotenkin itsetuntokin on kasvanut siun avulla. kiitos siitä, arvostan pirusti :-) et uskokaan kuinka kauan oon viettäny vaan selaamalla siun parasta päivyriäs!

  ei miulla muuta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan superhienoa kuulla, että oon voinut omalla olemisellani tsempata jotakuta elämässä eteenpäin! Usko tai älä, on mullakin niitä epävarmoja päiviä, kun haluisin olla bambijalka, mutta päädyn aina lopulta siihen, että oon ihan paras just tälläsenä. Ja niin oot sinäkin! Muutkin näkee sen heti kun uskot siihen itse, eikä oo mitään syytä olla uskomatta.

   Keep it up girl, let's rock dem thighs! Ollaan superisti kuumempia kuin jotkut rimppakintut, eiks jeh. ;)

   Niin ja vielä kiitoksia, piristi kovasti. (:

   Poista