sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Love's toxic, baby

Olen ehkä hieman epäonnistunut joulukilojen keräämisessä tänä vuonna. Mutta en voi sanoa olevani kovin harmistunut.
 
Melkein kuin Kiinassa, sensuuri on rankkaa. Varpaiden nimittäin.

 Kotiuduin eilen. Tai siis lähinnä käväsin kotona, siitä suuntaisin kohti Kalliota. Hirvee menemisen meininki iski kun meikkailin kotona bussia ootellessa. Ehkä johtuu siitä, että oon ollu viikon neljän seinän sisällä käytännössä tekemättä mitään. Onneks huomenna on uuden vuoden aatto, niin pääsee vähän riehumaan.

Jopa nukuin viime yönä, mitään tekemättömyys ei oo tehny hyvää mun nukkumisille. Perinteinen joulu-unettomuus. Kun sitten lopulta selvisin ylös, aattelin käydä vähän aleshoppailemassa. Tein itelleni lupauksen, etten osta muita, kun aletuotteita. Kerrankin onnistuin. Ostin talvikengät Biancosta. Tykkään.

Glam-Salla on tehnyt jonkinasteisen paluun taas (or then she never left). Tästä syyttäisin vahvasti sellaista orkesteria, kuin Honey Hellraiser. Tutustuin kesällä duunissa niiden basistiin Juhaan, joka on muuten harvinaisen hyvä tyyppi näin btw. Luontaisetuna tästä tuttavuudesta omistan kyseisen kokoonpanon molemmat levyt, All Night Tonightin ja loppusyksystä ilmestyneen Pick Your Poisonin. Punkkia asennetta, sellasta perusräyhärokkia mm. kauniista naisista etc. Kaikessa suoraviivaisuudessaan erittäin toimivaa, Pick Your Poison on ollut melkoisessa tehosoitossa meikäläisellä. Jos esim. Mötikät nappaa, niin you should give 'em a shot.

Nyt sitten kuuntelen täällä läpi kaikki mahdolliset kasariklassikot ja niiden ruotsalaiset serkut. Eikä mikään tupeeraus tunnu riittävältä. Ajattelin myös herättää eloon mun pidennysten jäänteet, lisää hiuksia plz. Ja missä on mun verkkosukkikset, stna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti