keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Turhaa diipadaapaa

Viime viikonloppu meni harvinaisen vauhdikkaasti Joensuussa ja oisin mielelläni jäänyt sinne vielä vaikka viikoksi, mutta valitettavasti viimeinen työviikko kutsui, -enää kaksi päivää tälle kesälle! Saatan laittaa jotain kuviakin, vaikka niitä onkin aika vähän. Isabella vois toimittaa mulle iloiset Ilosaarirockin ulkopuolella otetut, hyvin hämärät räpsäisyt, eiks joo?

Nää päivät on mennyt melko väsyneissä meiningeissä, koska nukkuminen ei suinkaan tullut kysymykseen viikonloppuna. Mulla on jopa paljon postattavaa, ens viikolla on varmaankin aikaa kun saan lomailla. Uh. Ah.

Nyt on vaan nälkä, odotan Pusulassa että arvoisat jääkaapintäyttäjät suvaitsevat saapua töistä. Murr, Anssin ottama oranssihuulinen pituuserokuva musta ja Lassesta ei suvainnut aueta kokonaan, puolet mun naamasta jäi harmaan palkin taakse, niin en sitten laittanut sitä tähän. Ehkä joku toinen kerta. Tuntuuko teistä koskaan siltä, että teknologia vastustaa teitä?

2 kommenttia:

 1. Tuntuu! Tai sitten oon vaan niin evo, etten osaa...

  Ja lähettelen niitä kuveij vaikka mesen välityksellä (kunhan saan ne ensin aikaseks koneelle). Ne on muuten tosi hämäriä... :DDD on siellä pari mustaa mössöä, jossa meiän pitäis kai keinua(?!?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ehkä munkin taidoissa vaan on jotain puutteita... :D

   tahtoo hämäriä kuvia!!!

   Poista