torstai 26. heinäkuuta 2012

Paskaa laatua, pitsiä ja perseen herutusta, eiku


Tän postauksen kuvat otettu vanhalla pokkarilla, kun järkkäri oli laukun uumenissa enkä jaksanut kaivaa sitä, so excuse me the mess. Tajusin vasta nyt, että tossahan on ihan oikeesti säädettävissä oleva manuaalitila, eli sillä pystyy jopa ottamaan kuvia. Jee. Tuskimpa tulee tätäkään taitoa pahemmin hyödynnettyä, mutta mutta.

Maanantain naama, kun käytiin syömässä siskon 15 v. -synttäreiden kunniaksi.

Samaisena päivänä ajattelin mennä vähän katsastamaan kenkämarkkinoita, kun kerran oon jalkineisiin aika friikkinä, enkä oo pitkään aikaan haalinu uusia. En kumminkaan löytänyt mitään ja menin vähän sovittelemaan vaatteita, kun tajusin, että mun helmikuussa ostetut Dr. Denimin Plenty-malliset farkkulegginsit on lopulta ihan tosissaan sanonut sopimuksensa irti. Rikkihän ne on olleet jo pitkään, mutta kun se reikä haaroissa alkaa olla luokkaa 10 senttiä, täytyy ehkä jo luovuttaa. Marssin siis Carlingsiin hakemaan uudet mielessäni muikeita suunnitelmia niiden hajonneiden varalle.

Oon jo pitkään haaveillu mustista farkkushortseista, mutta en oo raaskinu ostaa semmosia, vaikka parit ihan kivat onkin kävelly vastaan tässä kesän aikana. Otin siis sakset kauniisiin kätösiin (tarkemmin oikeaan käteen) ja leikkelin itselleni sellaiset. Sattumalta löysin jostain ompelulaatikon uumenista mustaa pitsinauhaa ja Hillan suosiollisella avustuksella keksin, että pitsilahkeiset farkkushortsit vois olla aika hot. Tulokset näytti tältä:
 Tässä kuvassa näkuu btw aika hyvin syy sille, miks mun pitkät housut aina hajoaa haaroista. Sukurasitteena tämmöset hauskanmuotoiset jalat, jotka hankaa yhteen kävellessä. Muuten en valita, mutta se ihan tosissaan vituttaa, kun voisin vieläkin mielelläni pitää jotain seiskaluokalla ostettuja farkkuja, jossei ne ois kaikki ihan riekaleina.


Noiden pitsien ompelu ei ollukaan ihan niin yksinkertaista kun kuvittelin, en muistanut ihan täysillä ottaa huomioon sitä, että erilaiset materiaalit venyy eri tavalla. Ompelin siis pitsin liian kireelle, ja kuten kaikki tietää, läski väistyy. Hetken aikaa hihittelin peilin edessä ja rupesin sen jälkeen piinalliseen purkamisoperaatioon. Jos siis käyttää kahta eri tavalla venyvää kangasta paikassa, jossa venyvämpi on kireellä, sitä venyvämpää pitää ommellessa venyttää ihan reippaasti.

Mun mielestä noista tuli tosi kivat, mun loppukesän ehdoton lempivaate. Mitäs te tykkäätte?

2 kommenttia: