torstai 26. heinäkuuta 2012

Huijariprinsessa feat. Litistynyt Tomaatti + random Joensuu

Ne muutamat olemassaolevat parin viikon takaiselta Joensuun reissulta. Valitettavasti se tietty "oonpa mä kaunis" -illuusio kestää vain kyseisen illan ajan... Tyttöjuomat ja kynttiläfiilistely. Miko eläytyi meidän seuraavan aamun fiiliksiin aika osuvasti...


Viime perjantaina oli oikein parisuhteiluilta, ku käveltiin Lassien kanssa Töölönlahdella ja mentiin sen jälkeen syömään aina niin romanttiseen Amarilloon, jossa joku mielenvikainen äänimies ei tiennyt soittaako Irinaa vai Stigiä ja teki (tai ei tehnyt) sen vielä harvinaisen lujaa ja häiritsevästi. Onneksi seura ja kerrankin hyvä ruoka korvasivat kaiken tämän.

En muuten todellakaan tiedä, että yritinkö ottaa kuvaa omasta ruuastani, Lassen ruuasta vai Lassesta. Täidettä. Nii, ja jostain syystä mulla oli kruunukin päässä, ehm.

Viikonloppuna käytiin Pusulassa saunomassa ja uimassa Liisan ja Laurin kanssa, nää kuvat on pöllitty Liisan uudesta blogista, jonne kaikki klikkaa itsensä TÄSTÄ. Soudeltiin, grillattiin vähän ja karistettiin Liisaltakin vihdoin talviturkki.

Sunnuntaina ajeltiin vielä Alastarolle pienelle mökkipiipahdukselle, josta ei oo kuvia.

Tällä viikolla en oo tehnyt kauheesti mitään, ollaan hengattu Lassen kanssa kaikki illat joko täällä tai Kalliossa. Eilen käytiin nostalgisesti Kaisaniemen thaikkubufassa syömässä, ostettiin Bravoja ja mentiin kattomaan uusin Batman, joka kyllä ylitti ainakin meikäläisen kaikki odotukset. Aika siistiä, kun ei tarvi joka päivä mennä kymmeneltä nukkumaan ja voi jopa lähteä johonkin.

1 kommentti:

  1. sä oot vaan niin kaunis ihan jokasessa kuvassa mitä susta vaa saa, ei voi minkää, pakko oli ilmottaa. :)

    VastaaPoista