keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Östra Böle
Yritettiin vissiin sinnikkäästi hankkia Lasselle häätö, kun musisoitiin upeasti joskus keskellä yötä ja Katjan kanssa tampattiin iloisesti, en tosiaankaan muista minkä musan tahtiin.
Huomatkaa soijakastike -viimeinen lantrinki kaiken muun mentyä.

Keittelin yöllä kahvia, koska yritettiin piristyä ja selvitä Circukseen. Unohdin keittimen päälle ja aamulla löytyi yllätyksiä.Murulla oli vähän paha olo.
Viikonloppuna tuli juhlittua ihmisten rypistymistä, eli siis Lassen 23. ja Katjan 18.v. synttäreitä. Perjantaina hengattiin Lassen kämpillä med Rasse ja Antti, meno vissiin jatkui vielä jossain, mutta meikä jäi jo about yhden aikaa nukkumaan... Mun turnauskestävyys on ollut viime aikoina vallan surkea.


Mutta onneksi launtaina pistettiin paremmaksi Katjan kanssa. Tarkoituksena oli päästä ihan baariin asti jopa, mutta sinne ei koskaan selvitty, vaan jumiuduttiin taasen Lassen tilavaan huippulukaaliin. Ainakin mulla oli tästä huolimatta ihan megahauska ilta, toivottavasti päivänsankarikin viihtyi yhtä hyvin. :3

Sunnuntaiaamu valkeni neljän viimeisen kuvan merkeissä, puissa lunta ja päät jäässä. Ja no, jos biisin nimi voi tilannetta enää yhtään paremmin kuvailla, niin.... We don't celebrate sundays indeed.

NII JA HEI!!!111!! Meikällä on tästä päivästä eteenpäin ajokortti. Oon ehkä enemmän kun yllättynyt, että se meni ekalla läpi. 

2 kommenttia:

  1. Ettei ois vaan taas soittanu Wonderwallia? :D Mahtava toi viimenen kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tällä kertaa tais olla menossa liian rehellinen peili tjms, jouduin ihan ite soittamaan wonderwallit sinä iltana.... :D oon samaa mieltä, se kertoo aika paljon ihan kaikesta. :D +näyttää siltä kun Lassen sormi ois poikki.

      Poista