tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hey you!Väsyin koulussa olemiseen koska jumalaton hedari ja liian vähän unta, tulin kotiin ja soittelin töiden perään (oon muuten itestäni kovinkovin ylpeä, puhelin on pelottava kapine) ja keksin vaihteeksi yrittää näyttää muultakin kun mopilta, jolla on siivottu meikän huonetta. Voi turhuuksien turhuus oikeesti, oon tänään menossa tallille, enkä tee sen lisäks mitään muuta. Mutta sainpas postauksen aikaseksi. Jee.

Mua muuten kovasti kiinnostaa teidän mielipide blogistani. Eli siis kaikki vaan kertomaan, mikä tässä räpellyksessä toimii ja minkä voisi suosiolla jättää pois. Anonyymistikin saa, jossei muuten uskalla. Ei huolta, en oo pahemmin ajatellut tätä formaattia muutella, mutta ihan mielenkiinnosta. Ulkoasulle voisin tosin vihdoin tehdä jotain....

17 kommenttia:

 1. tää on hyvä blogi, aina mielenkiintosta juttua ja upeita kuvia. ei tässä tarvii muuttaa mitään. :D

  VastaaPoista
 2. Halutaan nyrkin suuhun tunkemista enemmän! T. Anonyymi Trolli 666

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYT mä keksin, me yhdessä tungetaan nyrkit suihimme! sen mä voisin postata, etenkin kun sun nyrkki ei lähtiskään irti. VIDEOPOSTAUS! :D

   Poista
 3. wau, oot varmaan yks kauneimmista ihmisistä ketä oon nähny !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. phih, no en kai nyt sentään.... mutta kiitos. c:

   Poista
 4. Teksti on kivaa luettavaa ja kuvat on tosi jees :) Ulkoasua vois vähän piristää, mut ei sekään mikään pakkojuttu ole :) hieno blogi on näinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, ja joo, tää sama nyt on hengaillu semi kauan ja pari juttua ainakin vois vihdoin korjailla... suuria muutoksia tuskin on kumminkaan luvassa. :D

   Poista
 5. Kyl munkin mielestä toi ulkoasu kaipaa eniten rukkaamista (itsellänihän siis on super hieno ja spesiaali ulkoasu...)...ja niin, joku videopostaus ois hauska! :D Ja hiustenlaitosta joku postaus! ja ja ja.. Joo, siinä pari ideaa, tuun huutelee lisää jos kaipaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, mun taidoilla tai mieltymyksillä tuskin saadaan myöskään mitään megaspessua aikaseks, mut jos nyt jotain vähän päivittelis.... :D videopostausta oon harkinnutkin, mutta pitäis ilmeisesti saada kameraan muistikortti, joka ei olis liian hidas. asdfg. voisin tehdä tukkavideonkin sitten. håhå. men kiitosta ideoista, ne on aina tervetulleita! (:

   Poista
 6. Tyksin kovasti, kuvakasoja odotan aina innolla, ja niitä tulee melko useinkin.
  Eikä tuolle ulkoasulle nyt kovin paljoa mitään pitäisi tehdä. (:

  VastaaPoista
 7. sun kuvat on uuuupeita!

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. melkein voisin kyllä, pitäis vaan tosiaan saada hommattua muistikortti, joka kuvais meikän kameralla enemmän kun 10 sekuntia. (:

   Poista
 9. mistä tuo pitsipaita:) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirpparilta bongasin, kai alunperin Vilasta. (:

   Poista