torstai 8. joulukuuta 2011

So I don't say too much

 Paaaaaaljon turhia kuvia ja ihme lätinää, kuvittelin laittavani otsikkoon jotain maanantai-juttua, kunnes tajusin, että elän väärää viikonpäivää. Onneks, en millään malta oottaa viikonloppua.

 Pidennysonnettomuuksia. Pesin noi ihan normaalisti ja toinen kaikkein pisimmistä osioista vaan räjähti. Se oli vieläpä parhaassa kunnossa noista. Meni siis ihan tommoseks rastapalloks, onneks sain sen selvitettyä hoitoainekylvyn ja kuivumisen jälkeen, vaikka aika hamppu siitä tuli.
 Innokasta camwhorailua koulun vessassa med Riina. Ramones-paita on uusi lemppari.
 Meillä alko Riinan kanssa valokuvauksen jatkokurssi viime viikolla ja ollaan tekemässä yks yhteinen magee mustavalkosarja ihan jopa oikeesti filmille. Se filmin kelaaminen vaan ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista kun muisteltiin. Pieni hupsis sattui, filmirullan kotelo jäi laittamatta ja valotettiin pari metriä filmiä. Todistuaineisto tuhottiin söpössä paketissa.Tuli joku otsatukkakyllästyminen, koitin laittaa sen räjähtäneen pidennyksen poikittain tohon eteen ja letittää sen. Ihan se silleen onnistui, mutten tykkää paljastella otsaani ihan noin, tämmönen pallopää kun oon.

Oon ihan yliväsyny koko ajan, mutten saa aikaseks mentyä tarpeeks aikasin nukkumaan (=unirytmi totaalisen sekasin) ja vaihteeks nukahdin kouluunkin. Ootan aika kovasti joululomaa jo.

NII JA HEI!!! Noora-kultaseni on vihdoin tehnyt blogin, jonne pääsee TÄSTÄ, hush hush, go check it out!

4 kommenttia:

  1. tunnut tääl nii mukavalt mut irl oot nii hemmetin ylimielinen ja omaa napaa vaa tuijotteleva.

    VastaaPoista
  2. voi kiitos kulta. :) voisit toki sanoa tuon omalla nimelläsikin jos kehtaist. :)

    VastaaPoista