sunnuntai 18. joulukuuta 2011

I'll make a man out of You

Long time no see ja silleen. Ollut vähän ahdistusta ja kiirettä (lue: saatanallinen stressi ja masennus), en oo koko viikolla ottanut yhtään kuvaa ennen perjantaita. Meinasin tulla joku päivä angstailemaan jtn turhaa, mutten halunnukkaan. Suunnittelin nytkin kirjottavani aikamoista avautumista, mutta en taida. Väsyttää aivan helvetisti, oon todellakin sen loman tarpeessa. Just wants to sleeeeeeep.

Mutta koska joulu tulee ja kaikkea (ja mun pitää saada Sakun keksimä otsikko sopimaan tähän jotenkin :D) niin mä kestän nää viimeiset päivät ennen lomaa kuin mies. Oon btw tehny noi randomtontut ite joskus VUOSIA sitten. I has skills, or not.Valokuvauskurssin saldoa taas. Keskitymme aina aiheeseen, not.Kokeilin sienestystä ja vähän erilaista meikkiä. En taida lähteä sienimetsälle ihan heti uudestaan.


Näissä jälkimmäisissä on mun tukka semi au naturel suoraan pesusta (ja aika paljon tupeerausta). Yleensä se ei kyllä käyttäydy noin kauniisti.

Ja koska jouluun on liian vähän aikaa suhteutettuna mun joululahja- ja huoneensiisteystilanteeseen, pitää laittaa tämmösiäki.

EDIT// snif, en kuulemma näytä iteltäni ja se on rumaa. nyt masentaa.

6 kommenttia:

 1. sorppa sorppa ku en tullu sunnuntaina, mut oli ihan simona läksyjä :( ja toi huulipuna sopii sulle tosi hyvi!!

  VastaaPoista
 2. joo, ei se mitään, mullaki meni päivä ajellessa ihan hienosti. ja kiitos muru. ♥

  VastaaPoista
 3. näytät ihan vitun hyvältä noissa :D (ja riina myös xD ) tee noin useammin

  VastaaPoista
 4. kiitos kulta. ♥ se kyllä tiedettiin että Riina näyttää susta hyvältä.... xD

  VastaaPoista
 5. VOU! oot tosi kaunis,ja niin muuntautumis kykynen :D

  VastaaPoista
 6. luuserienni: oi kiitos. c: ♥

  VastaaPoista