tiistai 15. marraskuuta 2011

Sotamaalailua

Elikkäs tässä nyt tätä (jopa yhden teistä toivomaa) meikkipostausta, jossette ehkä sitä kohtapuoliin ois itse ymmärtäneet. Kuvat on melko huonolaatusia, räpsitty kyseenalaisessa valaistuksessa ja osa jopa peilin kautta. En vaan itse saa itestäni kelvollisia naamakuvia, ootte ehkä huomanneet ettei niitä juuri täällä näy. Pitäis varmaan opetella.

En kuitenkaan jaksa joka kohdassa mainita, mutta kaikkea saa laittaa ihan kunnolla. Näyttää ainakin mun naamassa kummalliseslta jos koittaa pliisuilla.

Älkää säikähtäkö, ensimmäisenä suihkunraikas naama.
Pohja tehtynä.


1. meikkivoiteena Maybellinen Matte Mousse (joka on täyttä kuraa, pitäisi jaksaa metsästää joku parempi) 
2. peitevärinä myöskin Maybellinen Pure Cover Mineral. Sitä voin kyllä kehua, peittää oikeasti KAIKEN ja pysyy paikallaan.
3. puuteri Lumenea, oon käyttäny tota varmaan aina. Ei valittamista.
4. aurinkopuuterin virkaa hoitaa Maxfactorin Natural Minerals-hommeli. Siinä lukee foundation, mutta se on hyvinhyvin ruskeaa ja sisältää hileitä. Hmm. Nevermind, se olikin joku kaupanpäällinen. Kuten näkyy, sitä laitetaan paljon peittämään pallonaamaisuutta.

1. Kulmakynä on Lumenen, sävy Blond. Mä ite piirtelen melkoisen vahvat kulmat, ja aika paljon "ohi" omistani tossa kaarevalla osuudella.
2. Eyeliner Rimmelin Exaggerrate. Tussipäinen, helppo pestä pois ja vedellä laimentaminen onnistuu ilman että lopputulos juurikaan kärsii.
3. Kajaali myös Lumenea, jotain mitä ei enää valmisteta. Oon käyttäny tota kutosluokasta alkaen, pitää kai alkaa metsästää jotain uutta täyttämään tän suuret saappaat.

Jostain syystä koin tarpeelliseksi laittaa kaksi kuvaa tästä vaiheesta.


Luomivärit. Tosta ruskeesta paletista käytän vaan tumminta ja vaaleinta sävyä. Maybellinea, Maxfactoria ja Rimmeliä.
Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkan puolelle noin puoleen väliin luomea, myös alaluomelle.
Tee rajaukset. Toi "siipi" suuntautuu mulla suunnilleen sinne, mihin kulmakarvat loppuu. Rajaus saa olla sisänurkasta kapeempi, ja mennä ulkonurkasta alaspäin (?) yli niin, että se tulee reilusti alaluomen puolelle.
Rajaa alaluomen sisäpuoli (ai että ku oon aika pro tässä termistössä) mustalla kajalilla, väritä ulkoreunaan tommonen musta palkki niin, että rajaus yhdistyy ilman ylimääräsiä rajoja ylempään.
Laita tumminta ruskeaa luomiväriä luomivakoon, luomen ulkoreunalle paksummin. Käytä samaa sävyä alarajauksen häivyttämiseen.

Levitä kulmaluulle vaaleaa kultaista/keltaista, jatka silmän sisänurkkien tasalle nenän molemmin puolin.Osaan valita kuvakulmat juuuri niin, että silmät näyttää mahdollisimman eri kokoisilta. Miten ois ihan vaan suoraan edestä ensi kerralla? :D Joka tapauksessa häivytä hieman vaaleammalla ruskealla (mulla toi irrallinen pieni) luomivakoa, nosta ja pyöristä muotoa kohti kulmakarvoja.Ja eikun ripsaria naamaan. Paljon. Yleensä käytän sitä Maybellinen keltasta, ja sellanen pitäis varmaan käydä kipasemassa, kun toi alkaa loppua.


And we're done! Ei nyt ole ton parempaa kuvaa valmiina, leikkasin meikkaamisen jälkeen heti sen otsiksen ja sen alta ei pahemmin pandasilmät näy. :D

Kysymyksiä ja kommentteja kiitos. Tiedän selittäväni epäselvästi. Ja noi välit, mistä helvetistä ne tulee ja mistä ne saa pois?!

6 kommenttia:

 1. Oot ihan liian söpö meikeillä ja ilmanki. =(

  VastaaPoista
 2. Mua häiritsee tässä lähinnä vaan et ekassa tuotteitten "esittely" on ennen kuvaa ja sen jälkeen on aina kuvan jälkeen ne esittelyt.. Muuten kiva postaus ja hyvät kuvat! Sul on __IHANAT__ silmät!

  VastaaPoista
 3. Vilu: näät harhoja, eikä moiseen naamaan ole syytä kun itse olet niin sulonen. (:

  Anon: joo, en oikein osannut päättää että mihin ne tungen, jotenkin alkoi vaan ottaa päähän että niistä ylipäänsä piti sepustaa ja sitten feilasin vähäsen. :D mutta kiitos. c:

  VastaaPoista
 4. hahahaha :--DDD arvaa mitä, mun piti linkkaa sun blogi vilulle ku aattelin et se tykkäis mut näköjää se tietääki jo sun blogin D: mun hieno suunnitelma meni hukkaa!

  mut oot täydellinen! (-: osaisimpa mäki tehä tommoteet meikit <3

  VastaaPoista
 5. Anon: ehah, mikä sattuma. :_D

  enhän oo, mutta kiitos. ♥ ja reenaamalla oppii, emmäkään oo aina ihan näin hyvin tehny niitä....

  VastaaPoista