tiistai 22. marraskuuta 2011

Marble Statue

 Zakkmate antoi otsikon, tittidiidi dänks. (: En muuten tee tuota TIGIn mainostamista tarkoituksella, se pullo vaan sattuu aina eksymään kuviin. Ehkä koska niitä on joka paikassa. Mutta on se mainoksensa ansainnutkin, sen verran lujaa pelittää.

Otsatukka on yhä vielä olemassa, halusin vaan kokeilla, että saako sen piiloon. Ja saihan sen. Pidennykset kuivuu pahemmin kun Sahara ja mulla on siksi suuri tukkadilemma. Mutta onneks omaki reuhka on jo kasvanu aika paljon.

Hienoa, kun kukaan ei ikinä kommentoi näihin mun ah-niin-nerokkaita ilmekuvia sisältäviin postauksiin mitään. Saa toki tulla kertomaan jossei jaksa katella kun meikä vääntelee naamaansa with various artists. (:

6 kommenttia:

 1. miks mulla ei oo noin ihania hiuksia ?!? miten saat ne tollee ihanasti :o

  VastaaPoista
 2. milla: hih, kiitos. ♥ se tarvii vaan paaaaaaaaljon tupeerausta (tän määrää ei voi liikaa korostaa) ja lakkaa. paljon. tigiä.

  VastaaPoista
 3. hiiii oot niin kaunis ja sun sisko on ihan sun näkönen, nättejä tyttöjä <3 ja nää on ihania naamanvääntely kuvat! edellinenki postaus, ihana!

  VastaaPoista
 4. Anon: tää on niiiiiin hämmentävää ku ihmiset sanoo että me näytetään samalta! :D ollaan itse ihan eri mieltä asiasta. kiitos. ♥ ja hyvä että joku mun itseni lisäks tykkää näistä. c:

  VastaaPoista
 5. mäkin tykkään paljon :)) Z

  VastaaPoista