keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Let's run around, across the Sea


 Koska mitään muuta kuvattavaa/kerrottavaa ei ole, saatte tyytyä viime viikkojen ostoksiin. Jeffrey Campbellin Litat saapuivat maanantaina ja oon niiden johdosta yllättäen onnesta soikeena. Kaikkein mieluiten olisin ostanut ihan vain mustat nahkaiset puunvärisellä korolla, mutta näiden hintalappu oli tarpeeksi monta euroa pienempi, niin totesin että menkööt. Ja onhan ne ihanat.

Inkkari-Vanseja olen kuolannut siitä asti, kun niitä kauppoihin tuli yli vuosi sitten. Sain joululahjaksi (okei, Lasse sai, mutta tehtiin vaihtokauppaa) Carlingsin lahjakortin, joten repäisin ja hommasin ne viimein. Kuten kuvista voi nähdä, on ne ehtineet jo kovasti käyttöönkin.

Oli paniikki, kun kuivashampoo loppui, enkä olisi ehtinyt minnekään kauemmas, kuin naapurin supermarketiin, niin ostin testimielessä Herbinaa. Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti: tuoksu on mun mielestä tosi kiva, raikkaan omenainen, ei ota henkeen (esim. Klippoteket ja 4 Reasons ottaa ainakin mulla), eikä tunnu semmoiselta ikävän karkealta.

Neutrogenan meikinpoistoaine oli ehkä paras kosmetiikkaostos miesmuistiin. Oon aivan järjettömän laiska pesemään meikkejä tai naamaani muutenkaan ja usein meikinpoistoaineen käyttö jää siihen, kun aamulla herää miljoona finniä rikkaampana ja naama öljyisenä, vaikka kuinka olisi koittanut huuhtoa jälkikäteen. Tää ei ole öljypohjainen, eikä tätä tarvi huuhtoa, mutta siitä huolimatta irtoaa meikänkin sotamaalit ja iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta. Eikä muuten myöskään kuivata.

Voipi olla, että seuraavat pari kuukautta on aikalailla hiljaiseloa blogin puolella, mutta enköhän mä kesällä virkoa.

4 kommenttia:

 1. Nuo Vansit! Oon just tuon tyyppisiä yrittäny löytää itelleni hajonneiten kesäkenkien tilalle, osaisitkohan yhtään sanoa mistä tuommosia vois löytää? Googlettelu ei ainakaan kovin tulosta tuottanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omani ostin Kannelmäen Kaaren Carlingsista, ja oon nähnyt noita myös käytännössä kaikissa muissa Helsingin / pk-seudun Carlingseissa, joten voisin olettaa, että muuallakin Suomessa niitä saattaapi olla. Cartsujen sivuilla ei oikeestaan oo lueteltu myytäviä tuotteita kovin kattavasti, joten siinä ei auta kun mennä paikan päälle tai soittaa lähimpään myymälään.

   Ponkesin sivuilta en löytänyt ihan tota mallia, mutta muita kivoja oli kyllä (nimim. voisin tilata about kaikki...). Ja Pirkka-lehteä lueskellessani bongasin, että ilmeisesti myös joissain Anttiloissa aletaan myydä Vanseja. Zalandolla on laajat valikoimat jos viitsii netistä tilata, just näitä samoja en kuitenkaan nopeella vilkaisulla niiltä löytänyt, saattaa olla jo vähän viime vuoden malli tjms.

   Toivottavasti oli jotain apua ja löydät sopiva kengät kesäksi, Vansit ainakin mun käsityksen mukaan myös kestää käytössä useemman vuoden, niin ei tunnu se suhteellisen suolainen hintakaan niin pahalta. (:

   Poista
 2. Ohhoh, kiitos hirmuisesti vaivannäöstäsi! :) Pitääpä näitten perusteella lähteä uudelle metsästys reissulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat Litat :) Mulla on gepardilitat :)

  VastaaPoista