perjantai 15. helmikuuta 2013

We shall pass!

Selitän selitykset pois alta, niin päästään sitten asiaankin... Eli prelit, äikän tekstitaito, kuuntelut, abicocktail (jossa jouduin pitämään puheen, hui saatana) ja penkkarit etc. Olin taas kaiketi pienessä stressikuumessakin tässä. Mutta ne penkkarit.

En halunnu sellasta kämästä spraymaalilla maalattua haalaria ja keksin vasta maanantaina, että voisin ommella itelleni jonkunnäkosen jumpsuitin ihan muutenkin (ideasta voin kiittää Isabellaa). Mulla oli kotona valmiiks jotain ikivanhaa seepraverhokangasta, kivoja pastellivärisiä collegekankaita ja vähän turkoosia fleeceä. Jälkimmäisistä tein vuorin, mutta seeprakangasta oli liian vähän, joten jouduin painamaan valkoseen verhokankaaseen lisää kuviota. Meni yllättävän paljon aikaa.Kangasväri ja kiinnostus loppu kesken joskus tiistai-keskiviikkoyönä, niin hihoissa on sitten tommoset mageet efektit, eh.

Rekka-ajelu oli siisti, eikä tullu ees kylmä. Harmi etten saanu meiän muiden rekkojen lakanoista kuivia, ne oli kans aika hienoja. Espoon lukioista oli yhteensä about 40 rekkaa, niiiin paljon abeja liikkeellä.

Meikä, Sonja, Riina, Anni ja Maija mentiin Sonjalle alottelemaan, meininki oli jossain määrin levotonta. Myöhemmin illalla jatkettiin jälleen kantapaikkaamme DTM'ään. Oli oikein hauska ilta.

Ohi on!

2 kommenttia: