keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hei levoton tyttö

 Lukuloma is all that's going on. Ollaan myös sisustettu Kantsua hieman yhtenäisempään suuntaan, ne jostain 70-luvulta aikakoneella matkanneet lipastotkin sai hieman tuoreemman ilmeen maalin ja uusien kahvojen avulla. Enää pitäis roudata porukoilta (eli täältä) yks nojatuoli sinne. Ajattelin jopa ilahduttaa teitä kämppäpostauksella, vaikka periaatteessahan se ei edes ole mun kämppä. Mutta huonekalut on puoliksi! Ja kattokruunu! Rahaa kaikkeen tähän tosin meni ihan tarpeeksi...

Tänään alkoi virallisesti kevät, ainakin jos multa on kysyminen. Arskat päähän ja nahkarotsi päälle, enää tennarien korkkaaminen tälle vuodelle odottaa.

Oon koittanut lähinnä vaan lukea, siinä sivussa oon tosin löytänyt itsestäni jonkun siivousinspiraationkin. Johtuneeko siitä, että mun pitäis keskittyä johonkin muuhun, vai siitä, että oon ehkä pikkuhiljaa oppimassa, ettei kaikki kuulu lattialle ja että imuri on keksitty, oon nimittäin maailman laiskin siivooja. Mutta hei, kun entropia (epäjärjestys) saavuttaa tietyn tason, se ei enää pahene.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Itelläkin on ollut nyt kova innostus herätä aamulla vähän aikaisemmin räpsimään kuvia kun on ollut niin kauniita aamuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! (: onneksi meillä päin on ollut myös nättejä auringonlaskuja, oon jäätävän huono aamuherääjä nykyään.... :D

      Poista