keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Mullon tunne et joku mua linssiin sahaa

Ulkona paistaa aurinko ja sataa kaatamalla vettä.
Jos mä suljen mun silmät ei oo mitään pahaa
Ootan että mun pää alkaa rauhoittua.
Tekee ehkä hyvää olla pari päivää vähän enemmän yksin.
Mutta villasukkia on ikävä. Palelee.
Tuntuu sopivan tyhjältä.
Keskittymään ei pysty, kirjotan ylös vahingossa vääriä ajatuksia.
Sanot aion jäädä tähän, mä en mene koskaan minnekään

d44, jännää tekstiä, eikun. Juhannus kului Jyväskylässä sangen mukavissa merkeissä, Keski-Suomi-kiloja kertyi muutama, ainakin mua on siis ruokittu riittävästi. Siitä parempaa postausta kun saan taas kelvollisen koneen käyttöön (nyt tilanne on jo edellistä postaustakin huonompi). Edelleenkään en duunipäivän jälkeen kykene oikein mihinkään, nyt tultiin faijalle pariksi päiväksi.

Kiinnostais mennä lauantaina Prideille, mutta saa nähdä miten käy. Ekaa palkkaa vois kanssa vähän tuhlailla ja pitkästä aikaa hommata itellenikin jotain muuta kun ruokaa. VoISIN myös hankkiutua eroon konditionaaleista. Mua kiinnostaa lähteä Prideille ja mä voin mennä ostamaan jotain hauskaa. Lakattais jooko jossittelemasta, se kun ei vie mihinkään ja kaikki jää myöhemmäksi. Mitä jos myöhempää ei oo.

Oon alkanut suunnitella kauheesti miten saan jänöt ja mursun mukaan sitten joskus, en tiedä milloin, kun on aika siirtyä asumiskuvioissa vähän eteenpäin. Ja samalla ihan sairaalloisesti pelkään sitä päivää kun Rommi heittää veivinsä. En osaa antaa sen edes nukkua rauhassa kun koko ajan luulen että nyt se on menny kuolemaan. Vanhus.

Mikäköhän tän teksin idea oli.


3 kommenttia:

 1. Mun piti kommentoida jotain, mut en muista mitä!
  Mäki haluISIn mennä pridelle, mutta ollaan menossa korpeen :( Hei lähe mun kanssa viroon! Täs kommentissa ei oo mitään järkee.. Oot kiva moi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mihin korpeen te nyt meette? :((( viro vois olla kyllä supajees oikeesti! ja säki oot kiva.<3

   Poista
 2. lähetää lauantaina poriin päin ku sunnuntaina on taas rippijuhlat -.- Ootko miten pusulassa?

  VastaaPoista