sunnuntai 19. helmikuuta 2012

WANHAT 2012

 Tukka ja meikki made by me, totesin että osaan itekin tehdä ihan tarpeeksi semmoiset kuin haluan. Uusia pidennyksiä en ehtinyt tilailla ja olin ihan paniikissa kun toi karvareuhka näytti aluksi lähinnä joltain nuudelipesäkkeeltä. Onneksi ne loppujen lopuksi asettui ihan kivasti. Suru meinas tulla kun lauantaina tajusin, että kukkanen oli kadonnut jossain jatkojen tiimellyksessä. En kyllä ihmettele. Riinaa ja Ahtia, ah toi Riinan tukka. ♥


 Meikä ja Konsta. Tykkään tosta pituuserosta, mullahan kumminkin oli 10 sentin korot. Oli muuten tuskaa sitten perjantaina.

 Ylivalotus, much.....
Mun viikko on ollut ihan mielettömän stressipitoinen, väsyttävä ja silti ihan älyttömän ihana. Tanssittiin Wanhat torstaina vanhemmille ja perjantaina vanhainkodissa sekä omalle koululle. Funfunfun it was. Mun mekko oli olevinaan lyhennetty sellaiseksi, ettei sen edes pitänyt ottaa maahan, mutta minä ja suunnilleen kaikki muut onnistuttiin kyllä iloisesti sitä tallomaan. Se fiilis kun korko tarttuu helmaan kiinni ja pitäis pyörähtää ympäri, so nice. Hengissä selvittiin ja kaikista jännitysmomenteista huolimatta oli oikein positiivinen kokemus.

 Torstaina meillä oli illalliset ja perjantaina tietty jatkot. Got nothing to say about 'em. Ehm. Sitten visiteerasin himassa noin tunnin verran ja jatkoin reivaamaan. Nyt on ihan snadisti väsy. Vähän epäilyttää tän tekstin julkaiseminen kun mun jutut on heittänyt niin random kuperkeikkoja mm. viime yönä, etten tiedä kuinka hyvin se punainen lanka on löydettävissä.

Jos joku kokee, ettei halua nähdä naamaansa täällä ja se noista kyseisista kuvista löytyy, niin laittaapi sitten kommenttia tulemaan, eiks jeh.

4 kommenttia:

 1. tanssikommellukset on oikein hienoja... :D Mut oot ihana! Toi mekko sopii sulle tositosi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kyllä, todella hauskoja kerrassaan... :D hihi, kiitos murunen. ♥

   Poista
 2. elikkäs joo, voisitko ton mun naaman kuitenki piilottaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hey, vaikka olenkin harvinaisen fiksu ja filmaattinen (not), niin selvänäkijä en kuitenkaan ole. eli anonyymiä naamaa en osaa poistaa ilman tarkempia koordinaatteja. (:

   Poista