tiistai 7. helmikuuta 2012

Materialismionnellisuutta


 Oltiin torstaina vikaa päivää pimiössä med Riina, oli lähes haikeeta kun siellä touhuiltiin. Evästä piti tietysti olla, vaikkakin pimiö ehkä on se toinen paikka koulussa kemianluokan lisäksi, missä ei tasan saa syödä. Hups.
 Torstain naamaa, huulipunan heitin vaihteeksi lärviini kokeilumielessä ja totesin, ettei se ainakaan tällä kertaa näyttänyt mitenkään mielettömän siistiltä. Tässä sitten vihdoinkin niitä työn tuloksia, kyllä ton eteen on jumalauta nähtykin vaivaa. Feilattiin muuten toi kansilehti, huomaako joku miten? :D Pikku mokasta huolimatta olemme hyvinhyvin tyytyväisiä.


Dindindinnnnn olen todella hyvä pitämään pääni raha-asioiden suhteen. Menin ostamaan koulukirjoja ja mukaan tarttuivat uudet housut Carlingsilta, sekä kengät ja paita H&M'ltä. Oho. Mutta housut tuli oikeesti tarpeeseen ja ne on täydelliset. Ja kenkiä oon kuolannu siitä asti kun niitä kauppoihin ilmestyi. Ja paitoja vaan tarvii aina. Varsinki tollasia mallia napapaita, eh.

Ehkä mun nyt muutenkin piti vähän palkita itteäni rankan koeviikon päätteeksi, oon ollut sellanen seinille hyppivä stressipallero tässä viimesen... kuukauden? Unet on jäänet tosi vähäisiksi ja kaikki rästissä olleet kouluhommat on tuottaneet pienehköä päänvaivaa kun mulla ei tota ylimääräistä aikaa tunnu juurikaan olevan.

Tulin nyt sitten tässä uuden jakson kunniaksi kipeeksi, tänään oon siis juonut litratolkulla teetä ja vetänyt naamaan särkylääkkeitä, jos vaikka en heräisi ens yönä aina, kun nielasen.

Oon kaikissa näissä btw vaihteeks ilman pidennyksiä. Taino, nykyäänhän ne toimii lähinnä tuuhennuksina.

6 kommenttia:

 1. I gotta know tonight
  If you're alone tonight
  Can't stop this feeling
  Can't stop this fire

  VastaaPoista
 2. Heeei ihanat kengät!! Hyvä ostos, ne saa sut näyttää paljo pitemmältä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, korkoa ku on sen about 13 senttiä. :D aika hurjaa vaan hillua niin yläilmoissa. :D

   Poista
 3. Rakastan sun hiuksia noissa huulipunakuvissa, oi :3 Ja kivat nuo ostoksetkin!

  VastaaPoista