keskiviikko 31. elokuuta 2011

one lovely blog award

Superihana Kitte laittoi mulle tämmöisen haasteen, kiitos.<3 

haasteen säännöt:
link back to the person that gave the award. write seven random facts about yourself. nominate 15 lovely bloggers !

1.  Mulla on aina menny koulu tosi hyvin. Ja krediitit siitä menee kyllä jonnekin ihan muualle, kun mun opiskelumotivaatiolle. Kyllä mua ne jutut kiinnostaa, mut ilmeisesti (emt, näin väitetään) mulla on jotain keskivertojamppaa parempi muisti.

2. Oon oikeesti aika eräjorma. Tykkään olla luonnossa ja ulkona ja viihdyn jossain pusikossa paremmin kun keskellä kaupunkia, koska suuret ihmisjoukot saattaa joskus olla aika ahdistavia.

3. Mulle tuoksut on tosi tärkeitä. En esimerkiks koskaan vois seurustella ihmisen kanssa, jonka tuoksusta en tykkää. Ja jos vaikka bussissa on jotain ällöttävän hajusia ihmisiä, se vaatii aika paljon tahdonvoimaa, etten lähde vetämään. Siks sateen jälkeen on ihanaa, otsoni tuoksuu hyvältä. :D

4. Oon huono ostamaan juuri mitään uutta. Vaatteet on tähän poikkeus, niitä hommailen ihan surutta aina ja kaikkialla, mutta esimerkiks koruja oon ostanut ite varmaan reilusti yli vuosi sitten. Sama juttu kosmetiikan ja kenkien kanssa. Vaikka kenkiä kyllä haluaisin koko ajan lisää.

5.  Tykkään herättää huomiota mun pukeutumisella ja ulkonäöllä muutenkin. Semmoset pissisten "hyi kato millanen tukka! vähän sillon lyhyt hame!" on musta lähinnä viihdyttäviä.

6. En osaa nauraa jutuille tyyliin "vähän oli hauskaa kun mun kaveri astu sen hamsterin päälle". Oikeesti. Tekis mieli leipoa oikein huolella kaikkia, joiden mielestä eläinten kärsimys on jollain tasolla hauskaa. Jossei suututtais niin paljon, niin itkettäis.

7. En ymmärrä nirsoja ihmisiä, tai ihmisiä jotka ei HALUA syödä. Tykkään ruuasta ite vähän liikaakin.

Ehkä noi nyt oli ihan tarpeeks random faktoja. :D

Ja ite heitän haasteen seuraaville (miksen vois linkittää tätä takasin Kitelle?): 

Enkä nyt jaksa keksiä muita. 

 Ja pieni sneak peek mun tukkakokeiluista, must say i'm in love. Laitan parempia kuvia kun saan veljen säätämään tän näytön korkeuden sopivaks (venyttää tällä hetkellä kaikkia kuvia _PALJON_, enkä tiiä miltä ne sit ihan oikeesti näyttää niin en tykkää julkasta.).

4 kommenttia:

 1. how sweeet :3 ja kiva kun teit tämän ! meis on paljon samaa. paitsi et nyt taas joudun muruseni toteamaan että sun hiukset on _ihanat_. ♥

  VastaaPoista
 2. noni, vielä enemmän mein täytyy tapailla toisiamme joskus! men kiitos. ♥

  VastaaPoista
 3. tuun sit ens kerral vaik ku oon tulos sinne päi :) mul on jo stadista kyyti sinne ja kaikkee ::D:D

  VastaaPoista
 4. loistavaa, kerrot vaan sit ajoissa! (:

  VastaaPoista