sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kalajoki part 1

Silkkaa kuvaspämmiä, ensimmäinen osa mummolasta ja matkalta sinne. Oli just niin meidän tuuria, että pakoputki hajos kun edessä oli 600 kilometriä. Onneksi siskon kaverin isä osas korjata sen. Siskon kaverilla on kesälampaita ja heppoja, jei.

Kolme päivää Kalajoella kului syömisen, valokuvaamisen, sukuloimisen, mökkeilyn ja uimisen, sekä saunomisen parissa. Oikein perus kesälomameisinkiä, mut yllättävän viihdyttävää sellaista

 Mun vaatteet oli Ursulan mielestä erittäin herkullisia.
 Örre. (syntyessään nimettiin Söpöliiniksi, eh.)

Mä itse tykkään lueskella sellasiakin blogeja, jotka sisältää lähinnä kuvia, (kuvien tulee tietty olla kiintoisia, kauniita, whatever like that) mutta entäs te? Skippaatteko suosiolla puolet näistä, vai kenties jo koko postauksen siinä vaiheessa, kun mainitsen, että tulossa on kuvaspämmi?

3 kommenttia:

 1. katon kuvat ja luen tekstinpätkistä pari sanaa jos siellä oliskin jotain mielenkiintoista. okei joo en tee aina niin mutta joskus... eli siis kuvat selaan aina läpi :DD:D_Defr,ldt
  äsäsdfft sun vilttis on vieläki täällä

  VastaaPoista
 2. Tää on nyt ihan selkee merkki siitä et meiän pitää nähä. Viinaviltin kirous. :D

  VastaaPoista
 3. jos alussa on pari mielenkiintosta kuvaa nii katon loputki, jos on kiire niin tekstistä luen vaan pari satunnaista lausetta, muuten yleensä kaiken, liittyen taas tietysti siihen että kiinnostaako :D ja nyt on kiire.

  VastaaPoista