sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Juhannusta n sumthin'

Tulee vähän myöhässä tää mun postailu, laitan todennäköisesti useemman postauksen peräkkäin. Eli tiedossa shitload of pictures. Ja luultavasti aika vähän tekstiä. Yritin saada aikaseks jotain aikajärjestystä, men en vanno mitään, en tosiaan muista ihan kaikkea viime viikoilta...

 Nooran kanssa vähän etukäteisjuhlittiin juhannusta jo torstaina, tässä kaunis maisema meidän olohuoneen rikkinäisestä ikkunasta kellon ollessa...
...kyseli jääkaappi samoihin aikoihin, siinä vaiheessa olo oli vielä vallan hulvaton ja mahtava. :D Oli oikein nasta tyttöjen ilta pitkästä aikaa (edellisestä hieman vastaavasta samassa seurassa aikaa jotain.. 5 vuotta?)

Karvaläjää pesun jälkeen ja supertupeerausharja. Sain ton kai neljäkesäsenä jostain mistäikinä, on muutaman kerran meinannu maailma murentua ku se on tilapäisesti kadonnu.
 
Kuvanlaatu on häikäisevä, don't u think... Tältä näytin ihan virallisesti juhannuksena, se kului vähän rauhallisemmissa merkeissä, mutta samassa seurassa kuin edellinenkin ilta. Kasvakaa jo hiukset, stna. Noi on kaikinpuolin jo niin ulkona siitä ammoisesta mallista, että ne on ihan verkkokalvoja kiduttavan rumat ilman pidennyksiä.

Päällä kuvassa uusi paita, joka ei juuri mihinkään näy, ehkä joskus postaan siitä parempaa kuvaa. Tarvisin ton käyttämiseen kyllä vähän erilaiset ruumiinmuodot, täytyy ehkä fiksailla sitä jotenkin. Kuviosukkikset kärsi pieniä tappioita taannoin Kivenlahtirockin aikoihin, muutamatkin kynnet taisi lävistää ne ja noita reikiä on toisella puolella vähintään yhtä paljon.
 
Ja tässä toinen uusi paita, alelöytö Carlingsin miestenosastolta 9.50. Kainalot on siis about kylkiluiden puoleenväliin asti auki ja toi on yllättävän pitkä (peittää mun perseen). Tykkään tosta printistä ja tavallaan myös paidan mallista, mutta jopa noinkin avonainen kaula-aukko on musta vähän hassun näköinen. What do you think, pitäiskö leikellä, ja jos, niin mistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti