perjantai 17. kesäkuuta 2011

Out in the Wild

Musta ei oo taas kuulunut, koska vietin viimeiset neljä päivää tiiviisti metsässä. Hyvää ruokaa, kivoja ihmisiä, sumuisia iltoja, kuutamouintia ja mahtavia maisemia muun muassa. Mutta myös esimerkiksi helvetisti hyttysiä.

Viime viikonloppu kului aurinkoisissa merkeissä Kivenlahti Rockissa Mian, Isabellan ja Jenniferin kanssa. Oltiin perjantai ulkopuolella ja lauantaina tsiigailtiin Mian kanssa Reckless Love, minkä jälkeen jatkettiin menoa piknikin merkeissä urheilupuiston nurtsilla. Had fun.

 Lauantaina. Perjantailta en löytänyt yhtään säädyllistä kuvaa itestäni (wonder why? :D).

 Love her hair.<3


 Näissä on ihan superfiksut rajaukset, mutta joku mummeli tunki harmaine karvoinensa mun eteen. Jälkeenpäin mietittynä melko kummallista, koska me oltiin eturivissä. Hmm.

 Uudet kengät oli myös koeajossa molempina päivinä. Oli supermukavat ja superkivat kaikin puolin.

Mä jotenkin oletin, ettei sukkahousujen läpi voi palaa/ruskettua (noiden verkkosukkisten alla oli siis ihonväriset), mutta tulipahan tääkin teoria todistettua vääräksi. :D Jalat oli muutenkin aika jäätävän näköset, huomatkaa hyttysenpuremat, namm..

Nyt kipitän kovaa vauhtia letittämään tukkaa ja nukkumaan, huomenna aikainen herätys.. Illalla Bon Jovi ja launataina Reckless Love jälleen. Me excited!

2 kommenttia:

  1. ihana asu :) ! mistä oot ostanu noi sukkikset ja kengät ?

    VastaaPoista
  2. Kitte: Kiitos!<3 Sukkikset on muistaakseni Seppälästä ja kengät Martinsilta. :)

    VastaaPoista