maanantai 6. kesäkuuta 2011

Feels like Thunder

Oon ihan toivoton bloggaaja, tunnustan. En muista kertoa mistään, jossei sitä ole ikuistettu kuvaksi. Sitten jälkikäteen kiroan mun lyhyitä ja asiattomia (meinaten ettei niissä ole juuri mitään, heh) postauksia, mutten jaksa/halua jälkikäteen enää muokkailla niitä. Osasyynä voi olla sekin, että kone, jolla bloggaan on meidän _olohuoneessa_, eli rauhasta ei oikein ole tietoakaan. Tykkään kovasti kirjoitella, mutta joku vainoharhainen takapiru mun olkapäällä sanoo koko ajan, että joku tuijottaa mua. Tai jotain...

Unohdin muun muassa selittää mun hektisestä lauantaista, käytiin kolmissa yo-juhlissa, minkä jälkeen suunnistin sitten läheiseen leikkipuistoon (pyörällä, miten älykäs valinta) vähän juhlistamaan koulun loppua. Oli tosiaan niin kiire, etten ehtinyt edes ottaa kuvaa sen päivän asustuksesta.

Tänään piipahdettiin vähän kaupoilla, mutta en löytänyt muuta kuin uuden ripsarin.

 Oon tykännyt paljon siitä Maybellinen keltaisesta (banaaniripsarista), mutta ajattelin vaihteeksi kokeilla jotain uutta. Saa nähdä miten tää toimii.

 Vaatetus näytti tältä..

...ja naama tältä.

 Ennen sitä oli kuitenkin ohjelmassa jotain niinkin hauskaa, kuin pidennysten harjaaminen! Pitäisi varmaan kohdella niitä vähän hellemmin, mutta ne erottuu ihan liikaa, jossei niitä yhtään tupeeraa.

Nappasin kuvan myös mun hyvin palvelleista tennareista, oon varmaan ostanut nää joskus '08. Pohjat on edelleen ehjät, vähän alkaa kangas irvistää tosta jalan sivulta. Taidan seuraavaksikin hommata aidot Converset, ne vaan tuntuu kestävän aika paljon paremmin.

Hinta tälle parille ei ollut päätä huimaava. Syykin on ihan ymmärrettävä, ne on eri paria. Taitaapa vielä olla niin, että mun isommassa jalassa (vasen) on pienempi kenkä. Hyvin ne on silti toimineet. (:


Näitä en oo pystynyt enää hetkeen pitämään, nää on jotenkin venyny käytössä niin paljon, että ne tippuu kävellessä. Ajattelin ostaa semmosen kantapäähän tulevan geelityynyn, jos vaikka auttais jotain. En tykkää ihan noin piikistä korosta kovin paljon, mutta muuten nää on tosi kauniit. 


Ja sitten se pari postausta sitten hehkuttamani mahtiostos, TADAA. Think I'm in love, enkä taida edes pahasti liioitella. Oon halunnut kukkamekon viime kesästä alkaen, oikein pitkän ja tosi hipin, mutta mun varren pituus (lue: lyhyys) ei oikeen seurustele sellaisten kanssa. Tää jää mulla vähän nilkkojen yläpuolelle, ja ompelen tohon alareunaan varmaan jonkun pitsin kunhan ehdin.


Think there's a storm comin', kovin on mustia pilviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti