keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Talvea odotellessa

En ole vielä saanut käsiini Anssin ottamia kuvia Puolasta, on ilmennyt pieniä teknisiä vaikeuksia, joten välissä vaihteeksi jotain muuta. Ostin meille muutamat joulupallot, kun totesin, ettei meillä oikeastaan vielä ollut joulukoristeita ja lisäksi sain äidiltä jouluvalot olohuoneeseen. Saatiin myös Lassen äidiltä yhdet valot, jotka ajattelin viritellä parvekkeelle, mutta pitää vielä miettiä, miten. Vihdoinkin sain myös aikaiseksi hakea meille uuden keittiön lampun. Siinä vain kävi pikku hupsis, kun ostin ihan sairaaan kirkkaat lamput, ettei vaan tarvitsisi pimeässä kököttää. No, ei tosiaan ole keittiössä pimeää ei.

Mulla on vaihteeksi jokasyksyinen tukkakriisi meneillään. Viime vuonna leikkasin otsiksen, nyt en oikein tiedä mitä haluaisin tehdä. En tiedä miten tätä karvareuhkaa edes laittaisi nyt, kun ei ole mitään kerrostuksia tjms. Pitäisi nyt varmaan alkuun leikellä edes kuolleet latvat pois.


Rupeaa muuten meikäläiseltä jo pikkuhiljaa tursuamaan korvista nämä vesisateet ja plussakelit. Jos loppusyksy jo muutenkin on kurjaa aikaa, kun on pimeää, niin tämä menee jo multakin yli. En edes muista milloin olisi viimeksi paistanut aurinko. Kaikkein ihaninta olisi, jos tulisi lunta, vaikka edes vähän, ja lisäksi pakkasta. Mutta koska näin etelässä ollaan, toivon edes kuivaa pakkaskeliä, josko se aurinkokin taas pilkahtaisi. Odottaako kukaan muu talventuloa innolla?

4 kommenttia:

 1. Kyllä kaipaan lunta! Heti kun sitä oli sen pari päivää niin huomas miten kivan näköstä ulkona oli ja se valoisuus piristi itteäänkin! Typerältä tuntuu kun on +6 astetta ja viilettää tuolla pihalla jollain nahkatakilla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne ei ehtinyt tulla ollenkaan, nyt Jyväskylässä käydessä oli Ylä-Myllyjärvellä vähän ja olin siitäkin hireveän innoissani, vaikka se sulikin sitten sunnuntaina pois. Mä oon jo sinnikkäästi pitänyt talvitakkia päällä, ja tänäänkin kyllä palelin siellä +4 asteessa, mutta haluaisin silti kunnon pakkaset (ja sitä lunta)! :D

   Poista
 2. Mulla tää pimeys vaikuttaa ihan kokonaisvaltaisesti! Kroppa on ihan sekaisin, kun kokoajan on pimeää, eikä sitä oikein tiedä, että onko aamu vai ilta, että pitäisikö olla virkeä, vai käydä nukkumaan. :D Huomasin heti silloin, kun oli se ihana luminen viikko, niin mun vointi parani huomattavasti, kun osasi nukkua juuri silloin kun piti, ja päivällä olo oli ihanan virkeä. Onneksi se on lupaillut kuulemma valkeaa joulua koko maahan. Tulisi vaan jo! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne sitä lunta ei tullut ollenkaan. :c Mullakin on kyllä unirytmi aivan sekaisin, aamuisin ei jaksaisi herätä ollenkaan kun on niin pimeää, ja jos ei ole pakko nousta, jään ihan liian helposti nukkumaan. Mä en ole uskaltanut edes katsoa mitään pidemmän ajan ennusteita, kun ne kuitenkin joko lupaa ihan kamalia tai sitten ei toteudu ollenkaan. :D Toivottavasti olisi ennusteet kohdallaan tällä kertaa!

   Poista