tiistai 3. marraskuuta 2015

She puts her makeup on like graffiti

Muutaman uuden ostoksen innoittamana innostuin kertoilemaan teille mun käyttämistä meikeistä. Mitään varsinaista tutorialia en alkanut kuvailemaan, mutta jos teitä kiinnostaa, niin voin toki sellaisenkin tehdä, kommenttiboksi on teidän. Täältä ja täältä löytyy parit muinaiset meikkitutot, jos haluatte käydä naureskelemassa, ehm. No, ihan kiva huomata, että jotain kehitystä on tapahtunut.


Tosiaan Maybellinen The Nudes-paletti, sekä Master Brow pro pallette -kulmavärisetti sattui olemaan tarjouksessa Citymarketissa (jatkuu vielä marraskuun loppuun asti ilmeisesti) ja oon jo pitempään haaveillut jostain oikeasta kulmaväristä, kun tähän asti olen piirtänyt ensin kynällä ja värittänyt luomivärillä, jossa on lisäksi ollut shimmeriä mukana. Blingikulmat for the win!

Harmillisesti tuo paletti kyllä osoittautui pienoiseksi pettymykseksi, tuossa vasemmassa reunassa on siis kulmageeli, keskellä väri ja oikealla korostusväri kulmaluulle. Geelillä pitäisi siis kai muotoilla kulmat ensin ja sitten sutia väriä päälle ja viimeiseksi sipaista vähän highlightia alle. Geeli jäänee multa käyttämättä, sillä se tuntuu värillisyytensä ja tahmeutensa takia suttuiselta ja hankalalta levittää, mutta tuo väri oli ihan kivan sävyinen, joten toiminee kulmakynän kaverina (pelkältään saa aikaan vähän sotkuisen lopputuloksen), ja eiköhän tuota korostusväriäkin tule jonkin verran naamaan sudittua.

Luomivärejä mulla on ollut todella vähän, niinkuin kohta huomaatte, joten tämä The Nudes tuli kyllä tarpeeseen. Ensituntuma yhden nopean meikin jäljiltä oli ihan jees, joskin napeissa ei ole mitenkään överisti pigmenttiä, vaan niitä saa sutia luomille ihan kunnolla. Vähän ne tuntuvat myös "kuivilta" (talkkimainen voisi olla se sana jota haen) ja häivyttäessä saa olla aika tarkkana, että blendautuvat kunnolla.


Tähän asti mulla on ollut varmaan jo pari vuotta käytössä lähinnä nämä kaksi IsaDoran luomiväripalettia, tuossa nelikossa pigmenttisemmät ja vähän vähemmän hohtavat sävyt ja tuossa triossa sitten metallinhohtoiset shimmerit. Neljän napin paletissa on ollut myös kaksi eri sävyistä shimmeriä, hopeinen ja pronssi, mutta se pronssinen mureni joskus aikoja sitten johonkin laukun pohjalle. Trion vaaleinta shimmeriä olen levitellyt koko luomelle, varjostanut noilla kahdella tummemmalla ja sitten tuosta neljän paletista tummentanut varjostuksia. Oon jostain syystä tykästynyt käyttämään tuota kuparista sävyä alaluomella melko voimakkaastikin.


Iholle käytän Maybellinen Fit Me -peiteväriä epätasaisuuksiin ja Lumenen Touch of Radiance valokynää korostamaan nenänvartta, kulmaluuta ja amorinkaarta, sekä häivyttämään tummia silmänalusia. Viime aikoina oon opetellut myös pohjustamaan silmämeikin, käytössä siihen hommaan Lumenen Eyeshadow Primer. Koko komeuden kuorrutan Lumenen meikkipuuterilla.


Poskipunan korvikkeena mulla on Lumenen huulipuna, levitän sen sormin puuterin alle ja pysyy kyllä hyvin paikoillaan. Oon aina tottunut käyttämään voidemaisia poskipunia ja kun edellinen loppui, totesin että tässä oli aika samanlainen, vähän persikkainen sävy. Säästin huimat viisitoista euroa näin.


Silmät rajaan Maybellinen Gel Linerilla, joka on kestänyt jo useamman vuoden, eikä loppua näy. Tämä kestää tosi hyvin paikoillaan ja mukana tullut sivellinkin on oikein toimiva. Ainoa huono puoli on se, että unohdan aina pestä tuon siveltimen ja sitten juoksen aamulla paniikissa sitä tekemään... Mutta en kyllä tosiaan enää vaihtaisi mihinkään nestemäiseen, niitä sai olla joka välissä ostamassa uusia tai laimentamassa vedellä. Ja tämä ei mulla ainakaan ärsytä silmiä, toisin kuin jotkut nestemäiset on tehneet.


Ripsarina Maxfactorin False Lash Effect. Tää on vaan paras.


Ja siveltimet, suurin osa Ecotoolsia, oon kyllä tykännyt näistä kovasti. Tuo setti oli jossain tarjouksessa kai pari kymppiä, isolla sudilla levitän puuterin, siitä seuraavalla peitevärin ja valokynän. Tumma litteä suti on luomiväreille, sillä levitän yleensä koko luomelle tulevat sävyt ja isommat varjostukset. Viistopäinen on erinomainen kulmien värittämiseen ja pehmeällä mustavartisella häivytän luomivärejä. Tuo pikkuinen musta on eyelinerille. Noista Ecotoolseista ei muuten tasan irtoile karvat ja lähtee hyvin puhtaaksikin.


Meikkaaminen on vakavaa hommaa, ettäs tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti