lauantai 18. lokakuuta 2014

Älä kasvata hippitukkaa, jos et heti tahdo turpaanOltiin eilen Nooran kanssa katsomassa Olavi Uusivirtaa Virgin Oilissa, enkä oo oikein vieläkään toipunut siitä, lähinnä henkisesti. Okei, oon myös lähes puhekyvytön kaikesta huutamisesta. Oli ihan mieletöntä, varmaan yks elämäni parhaista keikoista. Että jos Olavi yhtään nappaa, niin kannattaa ehdottomasti mennä jos vaan tarjoutuu tilaisuus.

Kuvat räpsin tänään itsekseni kotona, kun en saanut ketäään seuraksi lähtemään jonnekin metsään. Asu on sama kuin eilenkin. Mietin ensin, että oisin tänäänkin lähtenyt jonnekin ulos, mutta toisaalta säästyispä rahaa jos vaan jäisin tänne sohvan pohjalle.

Puput muutti sisälle torstaina, kun on alkanut olla pakkasta öisin. Ne itse tuntuu tosin olevan sitä mieltä, että ulkona ois paljon parempi. Ne on jo kertaalleen karannut tosta aitauksesta ja joka yö niiden aluskankaisiin tulee lisää reikiä. Päivisin ne saa siis olla vapaana täällä kun ollaan ite kotona, ettei vaan satu vahinkoja esim. sähkölaitteiden kanssa. Nyt ne tosin hengaa parvekkeella, siellä on ilmeisesti kivempaa. Tai ehkä ne ei tykkää Olavi Uusivirrasta, kun se on soinut täällä nonstoppina koko päivän.

Tulipa paljon tekstiä.

2 kommenttia: