sunnuntai 24. elokuuta 2014

Koti

Vieläkin on vähän juttuja vaiheessa, mutta tältä tää näyttää. Neliöitä on 45,5, meille oikein sopivasti.

 Makuuhuone. Peurataulun maalasin tässä keväällä, en oo vielä päättänyt onko se ihan valmis. Lassen kaverilta saadun varvastalun sijoitus on vielä vähän kysymysmerkki.

 Kylpyhuone ja käytävä/eteinen. Kylppärissä on mun mielestä turhankin paljon neliöitä, varsinkin kun tuskin tullaan hankkimaan tänne pesukonetta (ilmainen pyykkitupa, jossa harvoin on ruuhkaa on tosi jees). Kuva käytävästä on otettu parvekkeen ovelta, tuolla päädyssä on ulko-ovi.

 Keittiö. Huomatkaa tiskikone!

 Olkkari / ruokailutila / jotain. Toi lasipöytä on ihan totaalinen pain in the ass, vaikka näyttääkin kivalta. Isällä sattui pyörimään nurkissa tollanen, niin eipähän tarvinnut siihenkään investoida. TV-taso on ihan vaan Ikeasta, pienellä tuunauksella. Musta verho ei jää tonne, ollaan jo ostettu uudet, mutta ne oottaa vielä ompelua ja meillä ei oo tällä hetkellä toimivaa ompelukonetta.

Ja parveke. Tällä hetkellä kalusteet on vähän hassusti kun pupujen jutut piti laittaa sinne, enkä vielä oo hennonnut säikytellä niitä riehumalla siellä. Jänöt keksi myös heti, että noilla tuoleilla on hauska hengata, joten tyynyt on kohtuullisen karvaiset. Sitruunamelissa ja krysanteemi on molemmat hengissä jo toista viikkoa, jai.

Mutta what do you guys think? 

2 kommenttia: