tiistai 3. kesäkuuta 2014

I've got to break free

Tänään olin vähän all black everything. Aurinkolasit on suoraan 80-luvulta, faijan vaimon kätköistä. Toivoisin kovasti, että niitä pääsis pian käyttämään ihan oikeastikin, vaikka ei tommoinen kesäinen sade oikeastaan haittaa, kunhan ei ole kylmä. Valokuvaajalla on vielä pieniä kehityskohteita, kuten se, että jalkaterät ei olisi ainoa asia, joka kuvasta rajataan pois, jos rajataan.

Kaikki pääsykokeet takana, tuntuu kovin tyhjältä, enkä oikein oo osannut vielä päästää irti siitä sressistä, mutta eiköhän tää tästä.

4 kommenttia:

 1. Oon surannu blogias nyt kokusen kuukauden ja oot inspiroinu mua ihan hirveesti pukeutumisen ym. saralla. Sun tyyli ja ulkonäkö muutenkin o ihan mieletön. Saako kysyä että mille alalle /mitä opiskelemaan hait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, superkiva kuulla että oon saanu kunnian toimia jonkun inspiraationa! :3

   Hain kaikenlaisille luonnontieteitä sivuaville aloille yliopistoon, kerron varmasti tarkemmin sitten jos (kun?) saan tiedon opiskelupaikasta. (:

   Poista
 2. Oi mistä mmistä tuo ihana kaulakoru on peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu Gina Tricotista varmaan about puoltoista vuotta sitten + tuunailtu hieman. Siinä oli ennen enemmän höyheniä, mutta eilen irtosi taas yksi, nyyh. :c

   Poista