torstai 6. maaliskuuta 2014

Olen raottanut ovettoman oven

Aletaan pikkuhiljaa kotiutua uuteen kämppään, oon ihan innoissani keittiöstä ja laitan ruokaa ja leivon jatkuvasti. Oon jopa vähän ryhdistäytynyt laittautumisen kanssa, mutta kuvia tulee edelleenkin otettua liian harvoin. Täällä on kuitenkin näköjään ihan ok valot näköjään, myös iltasin. Mutta ovia on liikaa (3 kpl) ja kaikki aukeaa keskenään ristiin, jossei niitä muista sulkea.

Varmaan viikonloppuna mennään ostelemaan vähän juttuja tänne, kuitenkin kaikenlaista vielä puuttuu. Molemmilla on duunikuviot selvät ainakin hetkeksi taas, niin ei tarvi elää ihan kengännauhabudjetilla. Kämppäpostaus vol 2. on siis tosiaan tulossa kunhan saadaan paikat järjestykseen. Kuvissa näkyy uusia juttuja, farkkupaita kirpparilta, maiharit K-Kengän alennuksesta ja vaaaltava neule Ginasta 2,50 euroa.

Ps. Kerkesin just ja just vilkasta välissä telkkaria ja kaikki kuvat kerkes latautua, hirvee säätö netin saamisen kanssa olikin, mutta ehkä se kannatti!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, sullakin on aina niin kivat asukokonaisuudet! Ja kengät! (:

   Poista
 2. Hei jos toi on sun oma tukka niin kuolen kateudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, mutta eipä sullekaan ainakaan kuvien perusteella ole kovin vähää kutreja siunaantunut, että ihan turhaan oot kateellinen! (:

   Poista