keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Verenhimoiset hirviöt kannoillani

 Kuvailtiin Nooran kanssa tänään, irvisteltiin auringolle kovin. Kai se kevät joskus tulee.

Haluan jotain uutta. Haluan tehdä tolle harmaalle mopille aka mun tukalle jotain. Harmaudessa sinänsä ei oo mitään vikaa, mutta se on tylsä. En osaa enää laittaa sitä mitenkään kivasti, ja varsinkin toi otsan aluetta hallinoiva tupsu tuottaa päänvaivaa. Haluaisin nää hiukset takaisin, eli pitäis kerrostaa otsista ja muutenkin tota reuhkaa, mutta toisaalta tahtoisin vaan kasvattaa kaikki otsatukat ja kerrokset pois. ASDFG. Jotain radikaalia, kiitos. Any ideas?

On muuten jännä tunne, kun en periaatteessa kuulu tällä hetkellä mihinkään ns. instituutioon (koulu, työ). Ongelma tulee kyllä korjaantumaan ihan tässä lähiaikoina, soittelin mun on-off-työnantajalleni ja alan tehdä paria päivää viikossa nyt keväällä niin, että saisin samalla luettua pääsykokeisiin. Hassua, että vielä hetki sitten mun kevät näytti tosi tyhjältä ja nyt ehdin hädin tuskin hengittää kaikelta tekemiseltä. Huh.

Psst. Mun elämä jatkuu nykyään villisti Instagramin puolella. KLIK. Odotan, että bloggaamisesta tulee yhtä helppoa (eli että saan uuden koneen, yo-juhlat.......)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti