torstai 28. maaliskuuta 2013

Photoshooting

Olin Nooran mallina sen valokuvauskurssin kurssitöitä varten, aiheena kukoistus ja kuolema. Se kuoleman vangitseminen oli jokseenkin haasteellista, varsinkin kun toi meikki häiritsi mun olemista. Jotenkin ristiriitaista, että tunnen oloni kameran edessä huomattavasti luontevammaksi hyvin vähissä vaatteissa, kuin itelleni vieraassa meikissä yms hepeneissä. Niitä vähäpukeisia kuvia tulee kai löytymään Torkkelin lukion seiniltä jos tuuri käy, sinne vaan kaikki tirkistelijät, eiku.

Nää on mun pikaiset muokkaukset, kyyläilkääs Nooran blogia niin tuutte varmaan näkemään itse taiteilijan näkemyksen aiheesta.

Varattiin studio myös ens viikon perjantaiksi, jospa sillonkin syntyis jotain hienoa.

Näytän lyhyeltä ja pyöreältä ja mun jaloilla on omaa (keltaoranssia) kivaa. Mitäs pidätte näistä, löytyykö suosikkeja?

YO-kirjoitukset on ohi, tuli pettymyksiä, mutta selvisin mielestäni kuitenkin ihan siedettävästi. Enkkua vielä kuumottelen ja harmittaa, etten ehdi tänään koululle kattomaan alustavia pisteitä. Oon ihan loppu ja paskana, mun lähimuisti ei toimi ja oon super väsynyt koko ajan. Tää viikko on ollut niin järkyttävän hektinen, ettei oo tottakaan, mutta tänään lähdetään Jyväskylään pääsiäisenviettoon. Aion syödä liikaa ja nukkua paljon. Nyt kun koulu on loppu eikä oo mitään tarvetta nousta, herään joka aamu about kasilta ihan virkeenä. Sit iltasin kiukuttelen, että oon niin väsy. Typerää, sanon minä.

Mut ehkä tää postausten tekokin alkaa taas tuntua mielekkäältä, kun teen muutakin kuin hillun kotona yrittäen epätoivosesti lukea. Vaikka pääsykokeet tulee ja pitääkin kohta käytännössä alottaa sama luku-urakka alusta. Ugh.

2 kommenttia:

  1. Neljänneksviimenen on mun suosikki! Näytät tosi nätiltä näis kaikissa kuvissa. + Toi pitsiasu on ihana <3__<3

    VastaaPoista
  2. tsihi, tykkään itekin siitä, kiitos. (: pitsiasu on kasattu kolmesta paidasta, hehe. :D

    VastaaPoista