tiistai 29. tammikuuta 2013

BITCHES

Oon taas viime päivinä kokenut suunnatonta ylemmyydentunnetta koko muuta ihmiskuntaa kohtaan. No ehken nyt sentään, mutta ihmisissä on joitain asioita, jotka on ihan pirun rasittavia. Ajattelin tehdä niistä postauksen, koska vituttaa. Ja koska toisin kuin muista ihmisistä, itsestäni pidän rajattomasti, niin saatte katella lisäksi mun pärstää. Ja niitä kivoja legginssejä. Jai.

Eli siis mua ärsyttää...

...epäkunnioittavat ihmiset. Sisältäen mm. ne, jotka ei kunnioita toisen henkilökohtaista tilaa tai toisen oikeutta olla rauhassa. Siis ne, jotka tulee liian lähelle, jotka esim. koetilanteessa naputtaa pöytää, mölisee, nylkyttää pöydän jalkaa etc. Ne, jotka puhuu muille epäkunnioittavasti. Mä en tykkää kaikista, mutta pyrin olemaan kaikille kohtelias, joskin suora.


...bussissa ne tyypit, jotka valtaa kaksi penkkiä vielä siinäkin vaiheessa kun bussi on täynnä. Enuff said.


...epärehellisyys ja kaksinaamaisuus. Itse oon todennut, että helpommalla pääsee, kun sanoo asiat suoraan, vaikkakin oon ehkä juuri siitä johtuen joidenkin mielestä pelottava tjms. Ja joidenkin mielestä liiankin suora.


...ihmiset, jotka ei osaa kierrättää. Se ei ole ihan kauhean vaikeeta laittaa sitä paperi/muovi/pahvi/whatever roskaa sinne energiajätteeseen sen sijaan, että heität sen sinne sekajätteeseen, josta se menee kaatopaikalle eikä hyötykäyttöön. Ne pöntöt on saatana vierekkäin. Tähän voisin liittää kirjalliset ja kuvalliset roskienlajitteluohjeet. Laiskuutta, sanon minä.


...sivistymättömät ihmiset. En jaksa keskustella tyypin kanssa, jolla ei oo mitään hajua ympärillä tapahtuvista jutuista, ei minkäänlaista yleissivistystä, eikä halua hankkia sellaista. Tiedän, oon nörtti, can't help it.

Ja vaikka kaikki nää mua ärsyttääkin, niin en oikeesti oo yhtään sen parempi itsekään. Syyllistyn kaikkiin noihin joskus itsekin (paitsi bussin penkin varaamiseen ja kierrätyksen laiminlyömiseen), mutta yritän kyllä parhaani olla mahdollisimman vähän ärsyttävä. Meinasin laittaa listaan myös ihmiset, jotka ei halua myöntää olevansa väärässä, mutta sellanen oon itse ihan liian usein. Ois mennyt jo tekopyhäksi. Lista vois jatkua loputtomiin, mutta nyt onkin teidän vuoro.

Mikä teitä ärsyttää ihmisissä?

8 kommenttia:

 1. Mua ärsyttää ihmisissä toisten jatkuva nuoleskelu (että kavereita tehdään kieli ruskeana yms.) ja se ettei edes pientä ja kehittävää kritiikkiä oteta vastaan vaan siitä suututaan ja loukkaannutaab ydinpohjia myöten (esim jos vaikka tyypillä on violetti paita päällä ja sanot ettei tälle sovi kovin hyvin violetti, mutta punainen saattaisi sopia hyvinkin)

  ite oon suorasanainen ja etenkin tuon asian takia saan ihmiset helposti suuttumaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ihan samaa mieltä, en jaksa mielisteleviä ihmisiä! enkä itse ainakaan mielistele, paitsi ehkä joskus opettajia tjms... :D ja toi kritiikinsietokyky... oon kanssa niin suorasanainen, että onnistun kai aika useinkin suututtamaan sillä muita ihmisiä.

   Poista
 2. Mua ärsyttää ihmiset, jotka jaksaa koko ajan valittaa. Kaikki sortuu valittamiseen joskus (minäkin :D), mut ei sitä tarvii tehä koko aikaa. Mutta toisaalta vähän säälinkin niitä tyyppejä, sillä ne ei nää mitä kaikkea ihanaa niiden ympärillä tapahtuu :)

  Ja joo! Se ärsyttää, kun jotkut puhuu bussissa tai junassa tai missä tahansa julkisella ahtaalla paljon ihmisiä olevalla paikalla esim. niiden edellisöisitä seksikokemuksistaan tai siitä, miten ne rankasee niiden lapsia. Ketään muuta ei oikeesti kiinnosta!

  Mut vaik valitaaminen on vammaa ni voitais joskus pitää kiva ärsytysvalituskerho ja pelstaa maailma? ;)

  VastaaPoista
 3. minä ainakin syyllistyn liian usein valittamiseen, ihan turhista jutuista... eli siis "mua väsyttää" "ompa kylmä" "nälkä" tjms. ja se on rasittavaa. :D

  ja todellakin pidetään ärsytyskerho!!!

  VastaaPoista
 4. Mua ärsyttää kun meikän vessanpytyllä pitää istua vinossa. -siamilainen pingviini 666 (aka läski homo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on jo melkein ikävä sitä vinoa pyttyä. :''''c

   Poista
 5. Pistin sulle haasteen :--D

  http://katkeransuloinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista