torstai 22. marraskuuta 2012

Ohi päivät niinkuin varisparvi raahautuu

Kävin eilen vähän shoppailemassa, tämmösiä löysin. Oon yleensä tosi huono ostamaan koruja, mutta Ginassa oli jotain helyjä hintaan 1.50, niin nappasin sitten tommoiset messiin. Ristikorvakorut oli vähän riskibisnes, niissä oli joku käärmekangas päällä, jonka halusin pois. Onneksi se lähti helposti. Pentagrammisormus ilmeisesti pitämään yllä jotain ateistista tasapainotilaa.

Shortsien ostamisen järkevyyden vois joku fiksumpi kyseenalaistaa, mullahan ei suinkaan jo ole ennestäänkin esim. kolmia mustia ja aika monia muun värisiä. Muttakun ne oli halvat ja kivat jajaja. Totesinpahan taas vaan, että aika harvat housut imartelee mun kurveja. Koossa 36 oli mahan ja varsinkin vyötärön kohdalla ihan liikaa tilaa, mutta noi kolmeneloset taas kinnaa vähän reisistä. Mutta ehkäpä mä kestän.

Meikäläisen pärstänkin saattaa täällä bongata taas jos joskus näytän muultakin kuin loivasti kiharalta uitetulta koiralta. Paitsi että ne taitaa yleensä olla vähän söpömpiä.

Koitin lisäillä lisäksi jotain vanhoja kuvia, kun löysin pari muistitikkua, mutta sopivasti loppui taas vaihteeksi Bloggerista kuvatila ja Photobucket on paska laitos. Anyone, hyviä neuvoja millä sais kätevästi ja ilman turhaa työtä (lue: kolmea latauskertaa per kuva) lisäiltyä kuvia?

3 kommenttia:

  1. flickristä pystyy lisäämään kuvia html-koodilla suht kätevästi.

    VastaaPoista