sunnuntai 12. elokuuta 2012

Se on satua kuin Jumala tai Saatana

I'm alive, aika on sisältänyt metsäilyä ja varsin rentouttavaa mummolailua. Mulla on ilmeisesti ollut aikamoista univajetta, kun nukuin Kalajoella kolmen tunnin päikkäreitä ja kymmenen tunnin yöunia. Tänä viikonloppuna käytiin Lashen kanssa Lintsillä ja nukuttiin kanssa joku 10 h molempina öinä. Koulu alkaa ja ressikin löytää taas tiensä tän lapsosen päähän. Bilsan kirjotukset on syksyllä edessä ja lukujärjestykset päin vittua, someone help me?

Tää on otettu joskus Lassen loman aikoihin kun kävin pikavisiitillä Jykylässä, oikeesti toi meidän pituusero..... Kiitos Anssi, vaikka oonkin sairaan näköinen oransseine huulineni.

Kai meiltä jotain tästä elämästä puuttuu
kun ilman lääkitystä suorittamiseen puutuu
Meistä jokainen on elintason vanki
perhe vakituinen työ 
lienee se lopunajan alku

Ja jottei mainokset nyt vallan loppuisi, niin edellinen katkelma, kuten myös tekstin otsikko, on pöllitty varsin valloittavan vastustamatton musiikkiorkesterin Ystävällisten ensimmäiseltä sinkulta. Biisi kantaa nimeä Liian Rehellinen Peili ja sen voi kuunnella täällä. Kyseinen kipale löytyy kuulemma myös Spotifystä, tai jossei vielä, niin ainakin kohta. Ystävälliset ovat myös Facebookissa, käykää toki tykkäilemässä. 


Kuten kuvasta näkyy, ovat he aikalaisen edustuskelpoinen herralauma.

Ystävällisesti,
yhden Ystävällisen tyttöystävällinen

1 kommentti:

  1. Ooni ihmetelly että ootko kuullu ku susta ei oo kuulunu, mutta olitkin puskautumassa! :D
    Älä ressaa kulta pieni<3

    p.s. tykkäsin jo kauan sitten ystävällisistä ;)

    VastaaPoista