lauantai 22. lokakuuta 2011

Hiukkasen hienoo

Kotiuduin tänä iltana Sveitsistä, oli aika makee reissu. Kuvat on pokkaripaskaa, eikä mtn ihmeellisiä tullu otettua juurikin siitä syystä, että Håkan oli kotona. Ylimielisiä jellonoita.

 CERN - maailman johtava hiukkastutkimuslaboratorio ja -keskus. Ja siellä näytti tältä. Rahat menee vissiin aika tarkasti sinne maan alle.
 Cernin tietokonekeskus. Niitä oli aika monta (noi kaikki kaapit siis täynnä, tossa on vaan murto-osa siitä huoneesta.)

 Konsta ja kaide. 
Konsta - Suomi -sanakirja, lyhyt oppimäärä
savupiippu - vesipiippu
sadekannu - kastelukannu

 Joko ranskalaisia tai sveitsiläisiä käpyjä.


 Vaaleanpunainen, koska Michael Doser oli ihana, voisin kuunnella tota miestä vaikka maailman loppuun saakka. Ainoo englanniks pidetty luento, ja tajusin sata kertaa enemmän kun yhdelläkään suomenkielisellä.

 YK:ssa (UK, US, UN, vai mikä? :D) tuli käytyä myös. Se oli vähän lame, petyin hieman. Shang-Ri-La, eiku. En suosittele. Pitihän nyt myös kemian opintoja tukea tuolla matkalla, tuli testailtua erään tietyn hiilivedyn vaikutuksia ihmisruumiiseen ihan kiitettävästi. Ja samalla tutustuttua painovoiman vaikutuksiin ja ehkä myös hieman uhmattua sitä. Salla + Lauri + reppuselkä = master succes, Salla + laukku + paljon vauhtia = not so much.

 Ja bilogian tuntemustakin kartutettiin, kuvassahan EI siis ole Suomen kansallislintu. Tää oli tärkeä tieto niiden kuuden muun kuulla sillon yöllä.


 Onnistuneen illan jälkeen suunnattiin Salevè vuorelle urheilemaan hieman.PS. äiti, saisinko tänä jouluna aasin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti